- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- One mobilszolgáltatások
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Google Pixel topik
- Nem nyílnak a Foldok?
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
haxiboy
veterán
-
haxiboy
veterán
Most is lehet fillérekért játékokhoz jutni (humble), de akkoriban még nem volt röghözkötés mint most.
Simán elcserélgethettem a lemezes, eredeti játékokat másra (PC-n), és tudtam használni. Ma már csak egy kódot kapunk és csókolom.Kicsit többet vártam a 970-től amikor megvettem, hogy kapok majd SLI hidakat, meg mindenféle kábelt, erre kivettem a dobozból, a kártyán kívül 2db ócska 10 forintos kábel volt benne amik SATA-ról PCI-e re alakítanak. Ennyivel el is volt intézve :\
-
haxiboy
veterán
Én emlékszem régen szinte minden gyártó pakolt, még a közép kategóriás kártyáihoz is valami meglepit, ma már a lemez sem fér be mert minek.
Nem is olyan régen, még HD5770-et vettem az Asus-tól, mindenféle finomsággal megdobtak.
Alone in the Dark, Asus (talán műbőr) CD tartó, karpánt, crossfire híd, meg mindenféle finomság volt még a dobozban, pl kábelek, átalakítók stb.
De még az elődje a GF7600GS mellé is adtak csomó mindent.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Wacom Cintiq DTK-2260 - Digitális rajztábla
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest