- Realme GT 2 Pro - papírforma
- Netfone
- A Z Fold7, vagy a Magic V5 a vékonyabb valójában?
- Már készül a rajtra a Xiaomi 15T Pro
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Yettel topik
- A kínai gyártók 3D arcazonosítással kísérleteznek
- Lendülettel mehet nyaralni a Samsung
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Realme GT 2 - aláírjuk
Új hozzászólás Aktív témák
-
Geönczy
aktív tag
-
Geönczy
aktív tag
Ott a kulcsszó: belső
Mint tanultuk is Az agrárgazdaság és az Európai Unió (k) című órán.
Vagyis hiába tudná Argentína pl:a búzát szállítással együtt is 0,7 áron behozni Mo-ra az unió ezt gyors levámolja minimum 1-re és kész.
Itt akkor mi van a versennyel...
Ezután már lehet tiszta a belső piaci verseny...
Ezek nem hülyeségek, előkereshetem az anyagot neked. -
Geönczy
aktív tag
És ők mindig és mindenhol csak törvénytelen megoldásokhoz nyúlhatnak, most is.
De akkor derüljön ki az igazság, hogy ki mit sumákol/t!
Azért mert Amd-s vagy és én most kimertem állni az Intel mellett nem azt jelenti, hogy a cég hős katonája vagyok.VaniliásRönk: A középkor nem is volt sötét
A "sötét" szót csak a reformkorba aggatták rá(Mo-n az 1820-as évek óta létezik "sötét" középkor), hogy széles társadalmi bázissal lépjenek tovább a monopolkapitalista világba. -
Geönczy
aktív tag
Ugyanennyi erővel az egész világ beperelhetné az Eu-t piacbefolyásolásért.
Ugye itt a garantált felvásárlási árra gondolok. Ez ugye minden nem európai országot gyengít többet(főként Dél-Amerikában - pl Bolívia, Paraguay - és Ázsiában) pedig ki is zár a versenyből.eXodus: na te.
Ne forgasd légyszi ki a szavam. Totál nem érdekel, hogy Intel vagy Amd vagy stb.
Engem felejts ki a márka fanatikus versengésből.
Ha törvénytelenkednek akkor büntessék meg őket.
A 20-as hozzászólás a személyes véleményem tükrözi mely félreérthetőre sikeredett. -
Geönczy
aktív tag
Jó igen, de az azért egy kicsit más.
Itt pár nagy cég versenyez egymással.
A tejesnél meg egy multi és a magyar termelők.
De jó kis vita alapot nyújt legalább ez a téma.
Meddig legyen piaci verseny, legyen-e?
Vagy maradjon az abszolút bezárkózás?
Az én véleményemet mondjuk már úgyis lehet sejteni az előző hozzászólásomból... -
Geönczy
aktív tag
"miszerint az Intel a monopólium kialakítása érdekében gyakorlatilag áron alul kínálja a saját megoldásait, és ilyen árképzés ellen lehetetlen versenyezni."
Haggyámá!
Ilyen nyomorékokat. Valaki a saját termékének árat x szab és úgy adja el az nehogy már törvényellenes legyen...
Nevelek káposztát eladom pl:100ft-t kilóját, és ezért egyre többen tőlem vesznek. Ezért a szomszéd árus feljelent, hogy monopolista szemét vagyok, mert ő csak 130ft-t tudja adni...
Istenem...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- Samsung Galaxy A40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Windows! Logitech Mx Keys Magyar!
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo Legion 5 17ACH6H Gamer notebook - R7 5800H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB WIN11
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép PC Játékra! R5 8400F / RTX 3070Ti / 32GB DDR5 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest