Új hozzászólás Aktív témák
-
elithun
őstag
Én is arra értem a javulást, hogy ez már hasonlít az eredetire. Korábbi videókon picit mintha nehézkesebb lett volna a mozgása Crashnek. Gyerekkoromban rengeteget játszottunk vele, remélem, hogy minél hűbb lesz hozzá a remaster.
Újrajátszáshoz javaslom, hogy használj emulátort, teljesen hibátlanul futtathatók vele a PS1-es játékok. Már akár egy okostelefonon is!
-
jaj jaj. Végre
Már keresgélek Ps4 után aprón.
-
Scholes9
nagyúr
Még egy Crash Team racing Remastered is jöhetne, nagyon agyalok egy PS4 beszerzésén, de egyelőre állom a kísértést
Bár, ha jön majd a Last of Us 2, akkor sztem beadom a derekam
-
ttt
senior tag
(#1) elithun
Nem látok különbséget a mozgásában, mint az eredeti játékban.Ránézésre tényleg csak egy felújítás, azaz ne nézzen ki túl rosszul egy nagyobb felbontású kijelzőn.
Amúgy talán egyetlen játszható PS1-s játék volt számomra
De már az alapgép is bekrepált, így sajna nosztalgiázni sem tudok. Pedig egy exkluzív kiadásban volt meg - a borítója hologramos volt.
, na meg NTSC rendszerű.
-
kona005
senior tag
Áhh katarzis
-
elithun
őstag
Ebben a videóban jobban tetszett a mozgásanimáció. Lehet mégiscsak jó lesz ez.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xbox Series X, dobozában, kitisztítva+újrapasztázva, 6 hó teljeskörű gar., Bp-i üzletből eladó!
- Szinte új,garanciás MSI Claw kézi konzol/7 Full HD,120Hz,Core Ultra5,16GB DDR5,512GB SSD beszámolok
- PlayStation Plus Premium 24 hónapos előfizetés , egyenesen a Sony-tól!
- Új, bontatlan dobozos XBOX Series X gép 2 év gyári Microsoft garanciával
- Xbox Series X, kitisztítva+újrapasztázva, 6 hó teljeskörű garanciával., Bp-i üzletből eladó!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 4070 Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RX 7700XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! HP Elitedesk 800 G1 USDT mini asztali számítógép - i7 4770S 16GB RAM 128GB SSD Intel HD
- PlayStation Network Card (PSN) ajándékkártyák, egyenesen a Sony-tól!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged