- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Yettel topik
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- 165 Hz-es panelt tesztel a OnePlus
- Szuperkijelzővel készül a Huawei Mate 80 RS
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Raucher
tag
válasz
TESCO-Zsömle #34 üzenetére
Miért?
Néha szoktam Flash játékot játszani. Atom-ION felállással eldöcögnek. (A gamepod heti ajánlatai egy részét ki szoktam próbálni.) -
Raucher
tag
Van egy Duál-Atomos+Ionos kisgépem, nem a levegőbe beszélek. Az Atom lassúságát már a mindennapos feladatoknál is észre lehet venni; a játék pedig egy ilyen gyenge gépnél inkább már csak másodlagos kérdés; de még ott is az Atom fogja vissza az Iont
Azt gondolom, hogy a helyén kellene kezelni az Atom processzorokat.
Alacsony teljesítmény és fogyasztás mellett, ION-al kiegészítve, nettop, HTPC feladatokat tudnak ellátni. (A friss Atomok már ION nélkül is.) Második gépként, néhány dB zajjal tökéletesen alkalmasak a feladatuk ellátásra.
Az alap Atom kiépítésben NAS és otthoni szerverként tökéletesek.De nem váltják ki a rendes asztali gépet, és gamer PC helyett sem használhatóak. (Az AMD hasonló teljesítményű APU-ja sem.)
Van egy Duál-Atomos+Ionos kisgépem, nem a levegőbe beszélek.
Arra használom amire való. Lógok a neten. Filmet és DVB adást nézek rajta. Levelezek, és egy sakk szerveren játszok. (Kíváncsiságból végigtoltam rajta a Dragon Age-t, másodszor már nem teszem meg, inkább az asztali gépen.)
Szeretem mert csendes, egy darab ventilátor zörög benne, az is csak 5V tápfeszültséget kap. -
Raucher
tag
Lényegében ledolgozzák a lemaradást.
A 4GB memória korlátot most sem akarják átlépni. 3.2 - 3.3GB memóriánál nem fog többet látni az op.rendszer, ezek után sem.
Új hozzászólás Aktív témák
- iKing.Hu - Motorola Razr 50 Ultra Midnight Blue Használt, karcmentes állapotban 12 GB RAM / 512 GB
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G7 - i5-10G I 16GB I 256GB SSD I HDMI I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Apple Watch SE 40mm 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xbox Ultimate előfizetések
- Dell Latitude 5330 i3-1215U 6magos! - 16GB 512GB 13.3" FHD magyarbill 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest