- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Mobil flották
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Magisk
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Azonnali mobilos kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Last Dave #12 üzenetére
Részben egyet lehet veled érteni, de részben nem. Nekem pro max telefonom van amire már mondták páran, hogy túl nagy és nehéz, de egy pro mindegyiknek jó lett volna.
Steve Jobs-ot felemlegetni 2022-ben, hogy ő azt mondta 4” az ideális méret, amikor 4” telefont akart eladni elég fura. Szerinted, ha ma élne akkor is ragaszkodna ehhez, mert akkor nem sok Iphone fogyna a világban. Én mindig csak itt a fórumon olvasok egy hangos kisebbséget aki kiabál, hogy minden péklapát meg ilyenek. A mennyasszonyom minit kapott ér nagyon szereti, de minden más barátnőjének vagy sima Iphoneja van, vagy pro-ja. Még a nőknél sem alap, hogy kis telefon kell nekik.
Én mikor a kezembe veszem a 13 minit a 13 Pm után olyan, mintha valami gyerek telefon lenne. -
Szóval akkor azt tudjuk, hogy vagy lesz, vagy nem és ha lesz akkor kicsi lesz, (minek?) de aki mindig a kis mobilért nyafog annak meg nagy lesz?
Hát ez szuper... hiánypótló termék lesz ez is....
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Háztartási gépek
- A Micron újszerű módszerrel javítja QLC-s SSD-jének sebességét
- Windows 11
- Kutya topik
- Bestbuy játékok
- Xbox tulajok OFF topicja
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R7 7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2080 8GB Fractal Design Define R5 FSP 750W
- Lenovo ThinkCentre M720s SFF / M920T tower -Számla, garancia, WIN11
- Új Apple iPhone 16 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 3 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Inspiron 7400 - i7-1165G7 I 8GB I 512SSD I 14,5" 2K I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest