- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Nem nyílnak a Foldok?
- iOS alkalmazások
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
Aktív témák
-
Ulkesh
őstag
"Ehhez képest sehol nem látok egy szitok szót sem az apple-re tőled, hogy tök feleslegesen drágítják, meg növelik a képméretet. El kéne döntened már hogy most én , te, vagy az apple a hülye."
A 2 és 3 MPixeles érzékelő közötti árkülönbség (bekerülési költség) elhanyagolható.
Ettől függetlenül ezt is ugyanúgy nem fogom használni, mint a régit sem, tőlem akár el is hagyhatnák, vagy rakhatnak bele 12 MPixelst is, egyaránt hidegen hagyna, mert egy telefonnal soha nem lehet olyan képeket készíteni, mint egy normális digi géppel.
Az ide írogató emberkék izgulnak fel a MPixel számoktól, nem én. -
asadasad22
őstag
az természetes, hogy IEM fülesekről beszélünk, az is természetes, hogy egy viszonylag új A szériás walkman (ami a maga idejében inkább volt felső, mint középkategória, és azóta sokat nem fordult a világ) szétver bármilyen telefont hangzásban. egy tisztességes zenetelefonnal, esetleg egy kis EQ babrálás után eléggé jó hangminőséget lehet elérni, ami bár már egy cx300 szintű fülessel is észrevehetően gyengébb lehet egy minőségi mp3 lejátszónál, de abszolút nem vészes a különbség, az utcán pedig hiába IEM-ről beszélünk, bőven behallatszódik annyi zaj (hacsak nem beszélünk vmi spéci noise cancelling-es cuccról), hogy ezt a különbséget még elenyészőbbé tegye.
"Ugyanakkor grafikailag az iphone többet tud mint psp lassan"
láttam én már csúnya portokat psp-re, de a legigénytelenebb játék legszarabb átirata is jóval többet nyújtott grafikailag az iphone teljesítményénél.
"miben lenne rosszabb. "
a kérdést így is fel lehet tenni, ekkor viszont válasz elég egyszerű: mindenben, amiben rosszabb lehet. sokkal egyszerűbb feltenni a kérdést: mégis miben jobb?vagy az iphone grafikai teljesítményével, vagy a psp grafikai teljesítményével, vagy egyikkel sem vagy tisztában az alapján amit mondasz, de az egyikről legalább egészen biztosan fogalmad sincsen. az iphone grafikája pedig bár telefonhoz képest valóban figyelemreméltó, de legfeljebb a ds ellenfele lehetne. és ennek a legfőbb oka az, hogy nem célhardverről beszélünk.
csak viszonyításképpen:
egy grafikailag topnak számító iphone játék
GT Mobile PSP@60fps
egyébként az előbbi mérete 90MB, utóbbi várhatóan >1GB, és a játékok jelentős többségénél hasonló vagy még durvább az eltérés, csak hogy ezzel is érzékeltessem azt az elsöprő különbséget, amiről neked valamiért halvány fogalmad sincsen.. a játékkínálatról pedig inkább tényleg ne is beszéljünk. -
asadasad22
őstag
"Aki szereti a kézikonzolokat annak szerintem is jobb egy iphone mint egy okostelefon+psp"
vs
"A zenét direkt nem vettem bele a dolgokba, mert azt egy telefongyártó sem tudja megoldani hogy egy komolyabb pl. iaudio minőséget és beállítási lehetőségeket rakjanak össze"
szóval te komolyan azt mondod, hogy egy iphone helyettesít egy psp-t mert annyira közel van hozzá (ég és föld), de zenében sem ez, sem más zenetelefon nem ér egy komolyabb lejátszó nyomába (a különbséget meg nem hallod 30ezres fülhallgató alatt, utcán ahova kitalálva van, pláne nem)?
Aktív témák
Hirdetés
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- iPhone topik
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kuponkunyeráló
- XPEnology
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Egyéni arckép 1. lépés: ARCKÉPHEZ VALÓ JOGOSULTSÁG
- Parkside szerszám kibeszélő
- További aktív témák...
- iPhone 15 Pro MAX 256 Gb vadonatúj állapotban 2027.02.07-ig hazai garanciával
- IPhone 16 Pro max Pitaka és gyári Apple tok
- Land Rover Explore R 4/64GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- IPhone 12 128GB gyári független új programozott akkuval
- Samsung Galaxy S22 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
- CarPlay / Android Auto adapter meglévő Android alapú fejegységhez
- Fotó állvány eladó
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 - i5-4GEN I 8GB I 500GB I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest