Keresés

Aktív témák

• Peat;)

veterán

válasz asadasad22 #38 üzenetére

Én a hírben szereplő aktuális modellről beszéltem ami újabb előrelépés grafikailag, igen szerintem ezzel az újjal elérik azt a szintet amit a psp, sőt. De ez szerintem, a valóságot sem te sem én nem tudjuk. A játékkínálatot pedig el is ismertem, de elnézve a soft eladásokat gyorsan átpártolnak majd a fejlesztők. (úgy tudom brutál a warez psp-n, apple azért tesz ellene elég komolyan amit az eladásaik is jól mutatnak)

Az a sony lejátszó pedig sosem volt felsőkategória, ne nevettesd ki magad.

• Peat;)

veterán

válasz asadasad22 #33 üzenetére

Én a középkategóriás fülesemmel (sennheiser cx55) és a középkategóriás lejátszómmal (sony a815) sokkalta jobb hangzást érek el mint az egykori walkman telefonommal (w800) és a mostani samsung g600-assal amiben valami jobb hangchip van állítólag (anno felsőkategóriában nyitott a telefon...én zeneügyileg nem vettem észre) E mellett hallottam még 1-2 telefont (nokia brrr) és mind elbújhat az én, ismétlem, középkategóriás lejátszóm mellett, a füles mindig az a sennheiser volt, max cx300 és nem cx55. (30k lejátszó és 10k füles meg csak itthon középkategória, van ahol alsó) Szóval igen, a tapasztalat több gyártó termékétől ez mutatja. Utcán is kijön a különbség, oké én agybadugóst használok, ezzel persze hogy kijön. Az ipod hangja sem volt megnyerő elsőre számomra, iphone meg állítólag nem jobb. De apple termékeket hosszasan nem használtam, a hang sem fogott meg elsőre, meg nekem a software használata nem jön be, lusta lennék megtanulni, így lehet hogy hangügyileg jó, de elsőre nekem nem jött át az amit várok, hangszínszabályozóhoz is simán hozzányúlok, nem érdekel ha egyesek szerint "elrontom" a zenét, nekem úgy tetszik.

Ugyanakkor grafikailag az iphone többet tud mint psp lassan, irányításban is mutat fel előrelépést csak a hagyományos gombokat kellene megoldaniuk (tehát ne a képernyőből foglalja el a gomb a helyet) és kész, miben lenne rosszabb. Játékkínálat miatt kétséges, de a lehetőség adott nekik fizikailag.

Aktív témák