- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Yettel topik
- One mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Mobil flották
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Macrodroid
Új hozzászólás Aktív témák
-
S e t h
nagyúr
válasz
janeszgol #54 üzenetére
Istenem, látszik a válaszodon, hogy te valóban egy rosszindulatú, gonosz ember vagy.Ez szép volt azok után amit mutattál privátban.
Pszichológusnak azért nem mutatnám meg.A gyártót évről évre a profit hajtja, minden mást letoj. Persze vannak olyanok, akik ezt saját bőrükön tapasztalják meg, de aki ma, amikor minden információ elérhető a neten képes
- beszopni a marketinget és kicsenget az ígéretekért egy rakás pénzt,
- majd panaszkodni kezd, hogy vele mennyire kicsesztek, nos ez inkább tűnik számomra bűnbakkeresésnek, mert nehezebb felvállalni azt, hogy na ezt néztem be, nem voltam körültekintő.Ezt értem erre az esetre, amikor a gyártók évről-évre jönnek ki minimális változtatásokkal egyre magasabbra pozícionált árakkal, a fogyasztók meg egyre kritikusabbak, hogy basszus, miért is vettem én ezt meg, főleg ennyiért, miközben egy béta szoftos xar az egész?
Ha egy egész széria hibás, akkor azt mondom oké, ez nem látható előre, na de az hogy milyen chipsettel van szerelve egy készülék annak nem lehet utánajárni? Főleg ha egy TECH portálon vagy regisztrált tag?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kedvenc zene a mai napra
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Autós topik
- Nagyon erős ajánlattá kezd válni a SteamOS
- Tesla topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Milyen pendrive-ot vegyek?
- Továbbfejlődött a Keychron egéralternatívája a Logitech MX Masterre
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- További aktív témák...
- iPhone 13 128GB Karcmentes Független/2027.01.22.Gar./Akku 100%/p4320
- Apple Iphone 13 - 128 GB (éjjfekete) Garanciális
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi 15 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 1 év garancia
- ASUS TUF Gaming A17 FA707NV - 17.3"FHD 144Hz - Ryzen 7 7735HS - 16GB - 1,5TB - RTX 4060 - Garancia
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 2700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3050 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 500W
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- AKCIÓ! Intel Core i7 7700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- 100 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IRP8) - Intel Core i9-13905H, RTX 4070 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged