- Huawei Watch 4 Pro - kívül-belül domborít
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Bemutatkozott a Redmi Turbo 4
- Honor Magic V2 - origami
- iPhone topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Fotók, videók mobillal
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- One mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sajnos az esőcsepp notch-t nem csipem. Így ez nem rúg labdába nálam. Az LG Velvet legalább fúrt kamerával jön csak azt meg középre fúrták azért nem kell.
[ Szerkesztve ]
Xiaomi Poco F6 12 GB/512 GB Titanium :-p , Xiaomi smart band 9 Pro Black [GPS Signal in 2-3 sec.], Laptop Asus Oled Vivobook 16GB/1TB " Azért vagyunk, h legyünk " by pusszycat [175cm/102 kg.-- ∞ ]
-
vince
őstag
Én is az új EU romot várom - már négy hete nem volt újraindítva a telefon, mert nincs új szoftver
"Ha eredményesen akarunk valakit megcáfolni, bebizonyítva, hogy téved, előbb vizsgáljuk meg, melyik oldaláról szemléli a dolgot, mert arról az oldalról tekintve rendszerint igaza is van." - Blaise Pascal
-
törölt tag
Komolyan vicc a 2020-as középkategóriás felhozatal kamera szempontjából.
Persze a 4 kamera ott virít mindnek a hátulján, de hogy abból az egyik egy nyomorult 50mm ekvivalens lencse legyen, az már nem megy egyik gyártónak sem. Pedig 3 éve még nem okozott gondot.Itt is nagyon jól hangzik az 5x, csak az a baj, hogy az és a főkamera között (ami marha nagy tartomány) digitális nagyítás lesz, pont a leghasználhatóbb látószögek maradtak ki.
Egyszerűen nem tudok mondani 1 olyan telefont, amii elérhető árú és szívesen megvenném, pedig igencsak esedékes lenne már a csere.
-
veterán
Én a miui 12-t várom, hogy jövő héten már menjen fel belőle az új eu rom.
-
jFox
addikt
Örömmel látom, hogy a Xiaomi nem tett le a tabletek fejlesztéséről. Bár jobban örülnék, ha lenne globa verzió is belőlük. Tudom, megoldható xiaomi.eu ROM stb. De mégis jó lenne ha lenne hivatalos is.
--==<< ...csütörtökön a lényeg, hogy egyet alszom és péntek! >>==--
-
Érdeklődve várom. Nekem elég is lenne.
Xiaomi Poco F6 12 GB/512 GB Titanium :-p , Xiaomi smart band 9 Pro Black [GPS Signal in 2-3 sec.], Laptop Asus Oled Vivobook 16GB/1TB " Azért vagyunk, h legyünk " by pusszycat [175cm/102 kg.-- ∞ ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Milyen processzort vegyek?
- Politika
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Huawei Watch 4 Pro - kívül-belül domborít
- Elemlámpa, zseblámpa
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Bemutatkozott a Redmi Turbo 4
- JavaScript topic
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest