Ismerős a jövő héten érkező Mi 10 variáns

Hétfőn mutatkozik be a MIUI 12, és vele együtt egy 50x-es hibrid zoomra képes Mi 10 változat, amely picit eltérő specifikációval Európában már felbukkant.

A MIUI a mobilpiac egyik legnépszerűbb felülete, melynek fejlődését mi is évek óta nyomon követjük. A rendszerköntös legfőbb előnye az, hogy Android főverziótól függetlenül közzéteszi a Xiaomi és számos almárkája több tucat készülékre, a szoftvertámogatás pedig a piaci átlagnál tovább tart. A MIUI 12 a soron következő generáció, amely hétfőn, azaz április 27-én mutatkozik be, persze ez nem feltétlenül jelenti azt, hogy mindjárt elérhető is lesz a nagyérdeműnek.

[+]

A Xiaomi Mi 10 Youth Edition viszont már a dobozból kivéve MIUI 12-t futtathat, amikor hétfőn bemutatkozik, bár az újra lehull róla a lepel megfelelőbb megfogalmazásnak tűnik, mivel várhatóan a Mi 10 Lite 5G kínai variánsáról van szó, egy kis változtatással. Maradhat a Snapdragon 765G SoC és az 5G modem, az egyik lencse ugyanakkor 5x-ös periszkópos zoomra és 50x-es hibrid nagyításra válthat. Végezetül a Redmi Pad 5G táblagép is ezen a napon startolhat el, méghozzá 90 Hz képfrissítéssel és az említett Qualcomm mobilplatformmal, szóval a gyártó és almárkái áprilisban sem veszítenek lendületet.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés