Hirdetés
-
Mobilarena
ZyXEL NSA325 v2 - Téma összefoglaló és FAQ
Kérlek olvasd el az összefoglalót, mielőtt írnál!
Új hozzászólás Aktív témák
-
zsuri0
csendes tag
Sziasztok!
Pár napja figyelmeztet a NAS-om, hogy - amikor be van kapcsolva - valaki/valami adminként akar belépni: Failed Web login attempt (incorrect password or inexistent username). Nem mondanám brute force-nak, csak pár próbálkozás, de akkor sem megnyugtató, főleg hogy erre a NAS-ra már nincs új firmware és bőven lehetnek ismert sérülékenységei.
Szerencsére nincs csak este rövid időre bekapcsolva. Eddig be volt regisztrálva a zyxel mycloud-ra, hogy szükség esetén távolról is el tudjam érni a rajta levő képeket - azaz a webes felülete kinn volt szabadon elérhetően, ha valaki ismerte a zyxel-es url-emet (gondolom valahol "nyomot" hagytam és onnantól próbálkozott az illető). Emiatt megszüntettem a zyxel mycloud-os regiszrációt és a NAS-on is leállítottam azt a package-et 2 napja. Ennek ellenére tegnap megint üzenetet küldött a NAS, hogy próbálkoztak.
Én néztem, hogy esetleg elérhető-e még a szokásos zyxel-es url-en - de nem. Nincs valami ötletetek, hogyan lehetne kideríteni hogy milyen úton jut el valaki a NAS webes felületéhez, hogy próbálkozzon adminként?
Új hozzászólás Aktív témák
lo Egy ZyXEL NSA325v2 "felsőkategóriás" NAS első napjai a szolgálatban, ismerkedése és házassága a Transmissionnel.
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Assetto Corsa EVO
- Almás felhangokat pendít meg a Cougar legújabb, E-ATX-es háza
- Szólánc.
- Unihertz 8849 Tank 3 Pro - ezzel lehet vetíteni
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- OTP Bank topic
- OLED TV topic
- Milyen TV-t vegyek?
- Philips LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- Pár hónapos Apple iPhone XR eladó, független, 94%-kos gyári akksival!
- LG 21:9 UltraWide IPS ívelt monitor, 144 Hz, 34 hüvelyk, AMD FreeSync,szép állapot!
- EZ IGEN! Sony PS5 Fat BONTATLAN Final Fantasy Bundle + Cover + Joystick ÚJ
- JBL PartyBox Club 120 - 2év MediaMarkt Garancia
- Sony PS5 CF1216 God of War Ragnarök Bundle eladó God of War Ragnarök játékkal együtt!