- Milyen okostelefont vegyek?
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Ideiglenesen leállította az Xperia 1 VII értékesítését Japánban a Sony
Új hozzászólás Aktív témák
-
geezer
aktív tag
Csatlakozom, szintén Samsung P2 tulajként.
Fém hátlap, szinte karcolhatatlan kijelző, prémium hangminőség (főleg egy Sennheiser CX500-zal), viszonylag nagy kijelző, szép felbontással (ugyanez, 480x272, 3"-on), és nagyon vékony, jól elfér zsebben. A tapi kiejlző szerintem elég korrekt, gesztusvezérléssel (értsd: ujjal jobbra-balra-fel-le-stb) mozgatva még zsebből is jól irányítható, a nadrágon keresztül.És nem is olyan drága. Csak lehetne bővíthető SD-vel, és akkor álom!
Ugyanakkor szerintem van létjogosultsága egy ilyen nagyobb képernyős lejátszónak!
Megnéztem élőben a Westend Media M.-ban, és nekem úgy tűnt, hogy még zsebben elfér (akár...), szóval nem olyan vészes. Ugyanakkor a 4.3" azért nem kicsi téma! Naggyon komoly!
És azért azt ne mondja már nekem senki, hogy mondjuk egy 3-as metrón ülve majd előveszi a netbúkot hogy filmet nézzen rajta!Értelmes ember biztos nem. De egy ilyet még simán!
Plusz ugye zenét FŐLEG nem fog hallgatni netbook-on.... Már a PSP is túlzás nálam (zenehallgatásra).
Ha egy picit olcsóbb lenne, és tudnék valami konkrétabbat a hangminőségről (gyári füles nem érdekel), lehet hogy elgondolkodnék a cserén.
Ha meg nem, akkor Samsung P2 8 GB, vagy P3 8 GB.... Ezeknél jobbat nem nagyon tudok.
A Cowon D2 túl pici, és műanyag, az S9 jó lenne, de annak is kicsit gagyi az anyaghasználata...Sz-V-Sz....
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 14 128Gb Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop Essential robotporszívó feltörlő 2db 1999 Ft
- Gigabyte BRIX GB-BXi3H-4010 mini PC eladó
- Samsung Galaxy S23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest