Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• geezer

aktív tag

válasz Gusztáv #35 üzenetére

Csatlakozom, szintén Samsung P2 tulajként. :R
    Fém hátlap, szinte karcolhatatlan kijelző, prémium hangminőség (főleg egy Sennheiser CX500-zal), viszonylag nagy kijelző, szép felbontással (ugyanez, 480x272, 3"-on), és nagyon vékony, jól elfér zsebben. A tapi kiejlző szerintem elég korrekt, gesztusvezérléssel (értsd: ujjal jobbra-balra-fel-le-stb) mozgatva még zsebből is jól irányítható, a nadrágon keresztül. :DDD És nem is olyan drága. Csak lehetne bővíthető SD-vel, és akkor álom!

Ugyanakkor szerintem van létjogosultsága egy ilyen nagyobb képernyős lejátszónak!
    Megnéztem élőben a Westend Media M.-ban, és nekem úgy tűnt, hogy még zsebben elfér (akár...), szóval nem olyan vészes. Ugyanakkor a 4.3" azért nem kicsi téma! Naggyon komoly!
    És azért azt ne mondja már nekem senki, hogy mondjuk egy 3-as metrón ülve majd előveszi a netbúkot hogy filmet nézzen rajta! ;] Értelmes ember biztos nem. De egy ilyet még simán!
    Plusz ugye zenét FŐLEG nem fog hallgatni netbook-on.... Már a PSP is túlzás nálam (zenehallgatásra).
    Ha egy picit olcsóbb lenne, és tudnék valami konkrétabbat a hangminőségről (gyári füles nem érdekel), lehet hogy elgondolkodnék a cserén.
    Ha meg nem, akkor Samsung P2 8 GB, vagy P3 8 GB.... Ezeknél jobbat nem nagyon tudok.
    A Cowon D2 túl pici, és műanyag, az S9 jó lenne, de annak is kicsit gagyi az anyaghasználata...

Sz-V-Sz....
    :R

Új hozzászólás Aktív témák