- Megjött a jubileumi Pixel széria
- Huawei P30 - kell ennél több?
- Netfone
- One mobilszolgáltatások
- Megdöntheti az iPhone 4 rekordját az iPhone 17
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Nothing Headphone (1) – nem kell ide idézet
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Magisk
- Kínos szituba keveredett a Nothing
Új hozzászólás Aktív témák
-
villamos
őstag
Izé... én ugyan csak a végét kaptam el a dolgoknak, de kilenc hónapot én is lehúztam az MH környékén. Persze ezt össze sem lehet hasonlítani a régi éves, vagy másféléves idővel, de azért ez is szívás volt. A különféle megnevezések amúgy maradtak, csak éppen a fél év itt három hónapra redukálódott.
A HTK-ról annyit, hogy eredetileg valami Honvédségi Tartozási Kötelezettség a neve, ha jól tudom. Ezt a leszerelő állomány általában úgy oldotta meg ha valami hiánya volt, hogy lenyúlta azokat az éppen aktuális kopaszoktól. Nem volt ebből nagy gond, mert ők később a saját kopaszaiktól nyúlták le, ésígytovább, ésígytovább...
Amúgy szerintem Ukk -nál a mai napig megfordítják a vonatokat, úgy van a vonal...
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! AMD Ryzen 7 3800X 8mag 16szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X280 - i5-G8 I 8GB I 512GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Intel Core i5 3470 confidential Ivy bridge Quad Core
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2107, 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest