Új hozzászólás Aktív témák
-
geogabcsi
tag
Sziasztok!
Látom totál kimerült ez a topic. Manapság úgy látom reneszánszát éli ez a típus, elég sok megfordul a HardverAprón is, piszok olcsó hozzá az alkatrész is.
Nemrég jutottam hozzá itt egy D620-hoz. Nagyon pöpec gép volt amikor megjelent és mit sem veszített belőle az elmúlt 3 év alatt. Szerviz, teszt és gyakorlás céljából vettem.
Kezdetnek mindjárt kifogtam a leggyakoribb notebook hibákat:
1. Billentyűzetet kellet cserélnem, mert szeretem a full magyar bill.-t használni, itt a PH!-n sikerült új magyar nyelvűt venni 7k-ért.
2. Nagyon melegedett a gép, üvöltött a ventilátor és a SpeedStep, MultiCore támogatásokat kis sem mertem használni, mert 100fokos volt a proci néhány perc alatt. Takarítás, pasztázás mit sem ért. Itt vettem észre egy kedves fórumozó észrevételeit. Ajánlotta a hőcső cseréjét.
3. Nem volt könnyű beszerezni, egy hazai alkatrészeket forgalmazó cégtől rendeltem egy ventilátort egy hőcsövet és egy pár zsanért. Kicserélgettem őket és máris tökéletesen működött mindent.
4. A rendelt ventilátort már be sem építettem, mivel a hőcső cseréje megoldotta, de ami késik nem múlik.
5. A zsanér cserélje után a kijelző billegése is megszűnt.
6. A következő amit ki fogok cserélni az a HDD, sajnos nem az eredeti Seagate/Toshiba van benne, ami 80-100Gb-os lehetett, hanem egy WD 320Gb-os kész színű. Eléggé reszelő hangos, bár ezek még ugyan jó típusok, nem is akarok megválni tőle. Egy SSD-t szeretnék majd bele és abszolút hangtalan lesz a gép.Akinek bármit segíthetek D620-al kapcsolatban, bátran keressenek meg akár priviben, mert az gyorsabb.
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 27GR95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Bomba ár! Dell Precision M4800 i7-4800MQ I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I K1100M I Cam I W10 I Gari!
- Zebra ZP505 EPL - Hőpapíros címkenyomtató
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest