- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Netfone
- Hatalmas kedvezménnyel nyit az Ulefone új csúcsmodellje
- Bivalyerős lett a Poco F6 és F6 Pro
- Samsung Galaxy S10 és S10+ duplateszt
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
macko003
csendes tag
végülis a kérdés, hogy lejátszásnál van-e mappanézet, vagy csak a mappa lejátszása
-
macko003
csendes tag
szóval hogy is van ez?
azt írtátok,h nem tud mappakezelést, itt http://www.mobiltelefonok.hu/aa/14390.html az egyebek között pedig mást ír.
szóval én értem félre a dolgot,vagy hogy?
amúgy lehet, hogy ''furcsa'',2,5''-os kijelzővel nincs olcsóbb. -
Nem rossz, de a tudásához képest nagyon drága.
-
macko003
csendes tag
hi
milyen az aksi, normál AAA-s vagy spéci. Illetve hogy lehet tölteni? USB-n vagy külön töltövel? -
he7edik.
addikt
TakeMS=ultra gagyi
-
<Adamsky>
nagyúr
3 óra üzemidő? Nem kezeli a könyvtárakat? Ez komoly?
Egyébként 4GB-al vagy 4GB-ra lehet bővíteni? Csak mert utóbbit nehezen tudom elképzelni.
[Szerkesztve] -
3psilon
aktív tag
Amúgy tudsz rajta filmezni, tényleg jó. Ki lehet kötni a tévére, láttam, jó.
Van rajta tetrisz is
Szóval nem olyan rossz cucc ezAz a 3 óra meg gondolom filmezésre vonatkozik... 2 akksi van hozzá...
Az egyetlen hibája szerintem, hogy a zenéknél nem kezeli a mappákat. Pedig még a gyári fülese is egész jó. -
twollah
nagyúr
3 ora lejatszasi ido meg viccnek is rossz.
-
dragonfx
veterán
kicsit sok 25é, talána színes lcd miatt érthető az ára, most akkor ezen filmet is lehet nézni mint egy mini tv-n???
mert ez esetben megéri. -
sirdani
tag
Írjatok, reklamáljatok, kérdezzetek meg minden
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HP 15 Zbook Studio G8 FHD IPS i7-11850H vPro 32GB 512GB SSD Nvidia A2000 Studio Win11 Pro Garancia
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF B360-Pro i7 9700 16GB DDR4 512GB SSD RTX 4060 8GB ZALMAN S3 TG Zalman 500W
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3002, 90% Akksi
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3061, 96% Akkumulátor
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 14400F / RX 6900XT 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest