- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Megjött a jubileumi Pixel széria
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S25 Edge - a tegnap határán
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Én is elkövettem azt a hibát, hogy T-Online netet köttettem be. Egy hónapja UPC van, a T-Online-nal párhuzamosan, azt ma mondom fel.
Miért? Hiába hőbörög az ember, kér szépen, majd csúnyán, vagy bárhogy, minél inkább nekem van igazam, annál inkább odateszik az orrom elé, hogy a szakadásokra nincs szerződéses pont, a gyenge sávszéllel kapcsolatban pedig örüljek, mert a minimális 256k lefelé és a 64k felfelé megvan. Gondoltam írok ebből egy jó kis lejáratós sztorit, de nem, úgyse olvassa el senki.
Anno az adsl bekötése 2 hónap volt. Új építésű ház, maguk sem tudták, lehet-e. De bekötötték a 2Mbitet. Ami 460k volt...Törtem maga, meg őket, fél év után lett 1,6 egyszer csak. Aztán megjavult és konstans kettő, de szakadt, és akkor egy napig nem volt net. Aztán jött a 8 megabitre emelés. Kicsit szekszuálta a csőrömet, hogy az upto 8Mb másnál eléri a nyolcat nálam 6, valakinél meg 4 sincs, szóval megint az egyenlő mércével mérés, meg a szakadások...
Aprilis közepén úgy döntöttem, hogy elég volt, megyek a konkurenciához. Chello 10/1Mbit. Mondja a csaj: mikor mehetnek szerelni? Holnap jó? Hogyafenébe ne lenne jó. Egy napon belül beszerelték, a net megy, azóta sem szakadt egyszer sem, és stabil 10/1Mbitem van.
A T-Online-t meg most mondtam fel. Kérdezi a hölgy, hogy miért mondom fel? Hááátmondom ne akarja tudni, jobb az úgy... Na de mégis... Mert a T-Online drágán adja a szart, ennyi. Leírta a jelentésben...
Új hozzászólás Aktív témák
- Elektromos autók - motorok
- LEGO klub
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Lexus, Toyota topik
- Autós topik
- Filmvilág
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- További aktív témák...
- DJI Mavic 3 drón szett - 4/3" Hasselblad + 7x-es zoom kamera
- Samsung Galaxy S24 Ultra (újszerű, Független, 256 GB, 12 GB RAM, titán fekete)
- Samsung Galaxy S25+ (újszerű, Független, 512 GB, 12 GB RAM, kék)
- Samsung Galaxy S25 (újszerű, Független, 256 GB, 12 GB RAM, piros)
- VICC ÁRON - I7 - RTX 3080 - 32GB RAM - Full épített merev csöves vízhűtés csak EK alkatrészekből!
- Samsung Galaxy Tab S8 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Plus Black Használt, karcmentes 256 GB tárhely 3 hónap garancia!
- Nvidia Quadro P400/ P600/ P620/ P1000/ T400/ T600/ T1000 - Low profile (LP) + RTX A2000 6/12Gb
- ÚJ Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop Essential robotporszívó feltörlő 2db 1999 Ft
- Samsung Galaxy A55 5G / 8RAM 256GB / Gyárifüggetlen / 12 Hó Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest