- Motorola Moto G84 - színes egyéniség
- Megvásárolható a Vivo X300 és X300 Pro Magyarországon, íme a hivatalos árak
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Kínai tech-túra összefoglaló
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Google Pixel topik
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Ki, mit tud róla: xxlgsm
Új hozzászólás Aktív témák
- 

Tibcee tag válasz  Dr. Romano

üzenetére Dr. Romano

üzenetéreÉn is C64el kezdtem, aztán 1999ben 400 as Cerka  64 mb rammal, Vodoo3 2000el 64 mb rammal, Vodoo3 2000el 
- 

bevik csendes tag De jó nosztalgiázni egy kicsit  
 Én is akkoriban szereztem be az első gépem:
 Cyrix 486DLC proci, 4 MB Ram, Hercules VGA, monochrome monitor, és a gépben levő legértékesebb cucc egy 100 MB-os IBM vinyó volt.
- 

DeltaPower addikt válasz  redskinhu

üzenetére redskinhu

üzenetérejaja, a szép idők... nekem a következő volt a felhozatal: 
 C=64 először 
 AMD 386DX40, 1 mega RAM, 100mega SCSI vinyó, Trident VGA
 ezután: AMD 486DX100@133, P100, K6-II 500@550, Tbred 2400+@2200, Thorton 2,6+@2200, és a mostani. így belegondolva a P100 kivételével nem volt Intelem, igaz az is csak 2 hónapot töltött nálam 
- 

redskinhu csendes tag Első gép persze C=64 mi más... 
 Első PC: 386 SX33, 1MB RAM, 40MB IDE HDD, 512kB Trident 8900 VGA, 14'' USFO CRT.
 Királyul ment rajta a win 3.1 
 Aztán beindult a fejlődés: DX66 -> AMD 133@160 -> PI 133@210 -> és ki tudja (a tuning már akkor is ment)
 Azok voltak a szép idők... 
 [Szerkesztve]
- 

Dr. Romano veterán Élvezette olvastam, nagyon jó cikk! Gratula!  
 Első gépem nekem egy C64-es volt. Azt a gépet feelingre azóta sem éri utol semmi 
 Az első PC-m viszont egy 400MHz-s Celeron 32MB RAM-mal és integrált vga-val. Nagyon időtálló kis gép, már 4 éve eladtam, de a srácnál még azóta is működik (csak tápot és CD olvasót kellett benne cseréljen).
 UP! a régi gépeknek, azokat semmi nem éri utol! 
- 

bejmuller aktív tag Első számítógépnek nehezen nevezhető valami ami a családnál landolt az egy C64es volt, de arra mar nemnagyon emléxek, csak annyira hogy még írtam rá egy-két Basic programot (összeadas,kivonás  ). ).
 Utána elég nagyot fejlődtünk 7 éve vettük az akkor elég komolynak mondható AMD K6-2 3D-Now 500 Mhz-est, 32 MB Ram-mal (utólag még +32) és 16 MB-os nVidia Riva TNT2 VGA-val... 7 éve vettük az akkor elég komolynak mondható AMD K6-2 3D-Now 500 Mhz-est, 32 MB Ram-mal (utólag még +32) és 16 MB-os nVidia Riva TNT2 VGA-val...
 Bár nemtudom mi értelme leírni ezt ide... 
- 

Nálam is volt ilyen, csak az DX33 volt, és színes, máskülönben a kijelző méretei, a ház, hanyattegér (a tokja nálam van, laptopwinyó tokként funkcionál), és a kontaktos csati Nálam is volt ilyen, csak az DX33 volt, és színes, máskülönben a kijelző méretei, a ház, hanyattegér (a tokja nálam van, laptopwinyó tokként funkcionál), és a kontaktos csati ugyanezek voltak. ugyanezek voltak.
 Rá ne merje valaki mondani hogy nem jó gép mert leütöm elavult az OK, de hogy nem no.1 vas elavult az OK, de hogy nem no.1 vas 
 Sajnos a 286-osom nincs meg, se a 486SLC33 -am, pedig utóbbin használtam Win95-t :-P
- 

zdanee őstag Koszonom szepen! Mindig is szerettem ezekkel a regi vasakkal pepecselni, kihozni beloluk a leheto legtobbet. Valoszinuleg azert, mert mindig zsebpenzbol kellett gepet vegyek magamnak, es igy 2-3 lepessel mindig le voltam maradva. Az elso szamitogepem egy C=128 volt, egy 1541essel es a WoW meg a Choplifter floppyjaival (96). Az elso PCm pedig egy IBM PS2 386-SX/56 (98). Ez utobbi az utolso csavarjaig eredeti es mukodik most is. Egy OS/2 V2 fut rajta. Ha egzszer lesz idom, felrakom ra talan a WARP3-as is, van egy szerver verziom. Lehet h az a kaland is megerne majd egy bejegyzest, nem tudom, hanyan talalkoztak Microchanneles geppel mostanaban  
 [Szerkesztve]
- 

domi007 őstag Na, ha már első kofigok: Nálam egy AMD K6-2 3DNow (550MHz) volt a befutó, 256MB Rammal (!!), 4mb Asus VGA, 4 és 1,5GB-os merevlemezek. Vitte az XP-t is! Most már asszem a pincében pihen, vagy szerver valahol. 
 A cikk nagyon szép, hihetetlen hogy ennyit kibír egy masina!
 DOMy
- 

mv aktív tag ''Azokban'' az időkben még nem fél, egy évre tervezték a hardvereket. Nem is cserélt ''mindenki'' évente alaplapot+procit+ramot, mint most. 
 Ha már az első konfigoknál tartunk, én is egy 486-oson kezdtem, igaz az asztali volt. 
 Érdekesség képpen, nagyapámnak volt egy Munkácsi TV-je, talán Videoton gyártmányú, az kb 30 év után még mindíg működik.
 Kívánom, hogy a ''szerzeményed'' működjön még hosszú évekig és okozzon sok-sok örömöt! 
- 

elit_hun őstag lol ez a gép  Mivel én fiatal vagyok, ezért nekme az első gépem egy 800mhz-s P3, 128 mb (később +256Mb-al bővítve) RAM, egy integrált intel izé, valamint egy 17''-os CRT Mivel én fiatal vagyok, ezért nekme az első gépem egy 800mhz-s P3, 128 mb (később +256Mb-al bővítve) RAM, egy integrált intel izé, valamint egy 17''-os CRT 
- 

Grat! Jó cikk lett. 
- 

Tim82 félisten Ha már sztorizgatunk, az első gép a családban nálunk egy ''Diplomat'' notebook volt, 386 SX-25-ös processzorral, 4 Mb RAM-mal, 40 Mb-os vinyóval...  (anyám munkahelyről kapott gépe volt anno...) (anyám munkahelyről kapott gépe volt anno...)
 Tökéletesen vitte az akkori játékokat (North & South, Wolfenstein 3D) - sőt, a pasziánsz sem szaggatott be... 
 Jó írás. 
- 

Hosssszu őstag Szerintem is jo cikk! Gratulalok en is!  
- 

Shim őstag Jó cikk, bár azért szívesen láttam volna egy 3dMark eredményt  
 Utolsó kép is jól eltalált 
- 

Csyppa senior tag Ha jól emlékszem az átalam először látott(és némileg használt) noti az egy fater által a cégétől hazaordott 486-os Compaq noti volt. Jó volt, megbízható, és ment rajta a paint  . .
 A többi számomra akkoriban nem volt lényeges, nem foglalkoztam vele. 
 Grat a cikkhez. 
- 

zdanee őstag Várom a hozzászólásokat  
Új hozzászólás Aktív témák
- Motorola Moto G84 - színes egyéniség
- Veszélyben az adataid? Gond van a WD népszerű HDD-ivel
- John Carmack csalódott a DGX Sparkban
- Egymilliárd dollárt pumpál az NVIDIA a Nokiába
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- OLED monitor topic
- Motoros topic
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Megvásárolható a Vivo X300 és X300 Pro Magyarországon, íme a hivatalos árak
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A56 5G / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / BONTATLAN
- Honor Magic5 Pro 5G LTPO 120 Hz kijelző, 50 MP triplakamera, 66W gyorstöltés 512 GB
- Autós kamera eladó
- 159 - Lenovo LOQ (15APH8) - AMD Ryzen 7 7840HS, RTX 4060
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3531, 93% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

64 mb rammal, Vodoo3 2000el
  64 mb rammal, Vodoo3 2000el  

Mivel én fiatal vagyok, ezért nekme az első gépem egy 800mhz-s P3, 128 mb (később +256Mb-al bővítve) RAM, egy integrált intel izé, valamint egy 17''-os CRT
 Mivel én fiatal vagyok, ezért nekme az első gépem egy 800mhz-s P3, 128 mb (később +256Mb-al bővítve) RAM, egy integrált intel izé, valamint egy 17''-os CRT