- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Magyarországon is kapható a Moto G85 5G
Új hozzászólás Aktív témák
-
ElTigre
újonc
Bernard a módszer tökéletesen működik. Egyszerű ingyenes és nagyon jóóóóó! Nekem minden feltelepítve kb. 7giga és mire mindent felrakok és beállítok az olyan 5-6 óra volt eddig.
Most van egy kb. 3 gigás mentésem a másik meghajtón és az indító lemezről történő bootolással együtt 20 perc alatt teljesen minden beállításával felállt a rendszerem. /teszteltem és direkt töröltem a partíciót és formáztam a winyót/. Ezentul havonta csinálok egy mentést, és nem megy el egy napom a helyre állítással. Király vagy!!!!!!!!!!!!!!!! -
Crystalheart
őstag
De ez csak pár program (én meg csak az Adobe Readert használom közülük, az auto frissítés nálam nem kritérium), a maradék legalább 40 nem frissül, de még csak új verzió után is a neten kell keresnem
Nem is beszélve a khmm... megoldásokról. Nekem így is tényleg tiszta rendszerem van, szóval így mindegy. (Ha nem erről a rendszerről keresgélek bizonyos weboldalakon, akkor szinte baj nem is lehet
) Persze jónak láttam én is megtanulni kicsit a partíciómentéses cuccot, hiszen előfordulgat, hogy máshol is rendszergazdáskodom.
De mire akármi bibi is történik nálam, addig már a Photoshop is két verziót ugrik, szóval nem éri meg...
[Szerkesztve] -
Crystalheart
őstag
''És ha lemented pillanatképben ezt az álapotot,és hajnal 1 kor valami nem stimmel, 15 perc alatt úgy hogy te addig nézed a tévét minden olyan lesz mintha 1,5 órát telepítetted volna.''
És ez érvényes kb 1-2 hónapig, amíg nem jön ki túl sok jabb verzióDe addig meg rendszerint nem megy tönkre a rendszer. De az igaz hogy ha n00boknak helpdeskel meg installál az ember, jócskán elkél.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Sony PlayStation 5 Fat 825 GB eredeti doboz, gyári kontroller
- Dell XPS 3K Érintős,core i7,16GB RAM,256-512GB SSD,ÚJ AKKU,ÚJ TÖLTŐ,Szép állapot
- AKCIÓ!!!Acer V3,FullHD core i5 6200u(4X2,8Ghz),8GBRAM,nVme
- Újszerű Lenovo,15,6"FullHd IPS,Ryzen 5(8x3,7Ghz)VEGA 8 VGA,12-20GB RAM,SSD+HDD
- Lenovo 14,1"Áthajtható Érintős FullHd,Ryzen 3,VEGA VGA,8-16GB DDR4 RAM,256-512SSD,Szép állapot
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
- Új! HP 230 Vezetéknélküli USB-s Billentyűzet
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Creative Sound BlasterX G5 (70SB170000000) (Sound Blaster) (DAC)
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest