- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Milyen GPS-t vegyek?
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Yettel topik
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
Új hozzászólás Aktív témák
-
Crystalheart
őstag
Az Application Data-ra gondolsz? Nekem azt ég nem sikerült máshova átrakni, mondjuk nem is nagyon próbáltam, van nemegy vírus, ami oda fészkali be magát, jobb, ha koplett letisztul. Előtte csak a Winampról csinálok mentést, más progi nem ment nekem oda érdemi információkat.
-
Crystalheart
őstag
De ez csak pár program (én meg csak az Adobe Readert használom közülük, az auto frissítés nálam nem kritérium), a maradék legalább 40 nem frissül, de még csak új verzió után is a neten kell keresnem
Nem is beszélve a khmm... megoldásokról. Nekem így is tényleg tiszta rendszerem van, szóval így mindegy. (Ha nem erről a rendszerről keresgélek bizonyos weboldalakon, akkor szinte baj nem is lehet
) Persze jónak láttam én is megtanulni kicsit a partíciómentéses cuccot, hiszen előfordulgat, hogy máshol is rendszergazdáskodom.
De mire akármi bibi is történik nálam, addig már a Photoshop is két verziót ugrik, szóval nem éri meg...
[Szerkesztve] -
Crystalheart
őstag
''És ha lemented pillanatképben ezt az álapotot,és hajnal 1 kor valami nem stimmel, 15 perc alatt úgy hogy te addig nézed a tévét minden olyan lesz mintha 1,5 órát telepítetted volna.''
És ez érvényes kb 1-2 hónapig, amíg nem jön ki túl sok jabb verzióDe addig meg rendszerint nem megy tönkre a rendszer. De az igaz hogy ha n00boknak helpdeskel meg installál az ember, jócskán elkél.
-
Crystalheart
őstag
''Nekem a reinstal úgy 40 perc körül volt, de mivel minden driver, progi le van mentva egy külön particióra, az egész reinstal folyamat nem votl több egy másfél óránál ''
Én ezen is gondolkodtam, de így túl sok fölös fájl maradt volna (másfél év alatt telepítettem egy pár olyan dolgot is, amit aztán lecseréltem másra), ráadásul a legtöbb progi a registrybe menti a beállításokat, komplett regmentést meg a spy-ok meg hasonlók miatt nem akarok semmiképp. -
Crystalheart
őstag
Most telepítettem újra a rendszert (igaz, még XP), mindent együttvéve több nap volt (esténként álltam neki). Előtte kilistáztam a programjaimat: 60-70 darab. Namármost én úgy 1-1,5 évente teszem újra a rendszert, ebből maga a Windows felállása ~fél órát tesz ki, a nagy idő ennek a sok programnak a reinstall előtti telepítő-frissítése (egyenkint végignézni az összest...) majd az új Winre az újratelepítés. Ezt midnig meg kéne csinálnom, hiszen a progikból sokszor szinte havonta jelenik meg új verzió. Én is gondolkodtam azon, vajon mennyit nyernék egy Ghostolt képpek, de évi 10 percért nem fogok nekiállni
Szerintem igazából a sok gépet kezelő rendszergazdáknak jó ez, elég stabil, szétverhetetlen (minden induláskor alapállapotba álló) rendszert kapunk.Sulikba tökéletes, már ha jó a rendszergazda. De ott gyakrabban történhetnek problémák, amiket jobb gyorsabban orvosolni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Google Pixel topik
- World of Tanks - MMO
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung LCD és LED TV-k
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Tőzsde és gazdaság
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- Óra topik
- M0ng00se: Hardvert áruhitelre?
- AI-aranykort jósolnak, tarol az NVIDIA
- További aktív témák...
- ASUS ROG Strix GeForce RTX 4070 Ti OC 12GB GDDR6X 192bit Videokártya
- RX570-es, RX580-as és RX5500XT eladó videó-kártyák - Garancia
- Canon EOS 1300D gép szettek, objektívekkel, kiegészítőkkel (1400 - 7900 expos gépek, újszerűek! )
- Macbook Air M2 8/256 100% akku
- Iphone 14 Pro fehér-ezüst 128GB nagyon szép
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2650v3 (20 mag / 40 szál, 2.3/3.0GHz), 32GB RAM, 55992Ft+ÁFA
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
- MikroTik CCR1009-7G-1C-1S+ Cloud Router
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 docking station (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged