- Azonnali navigációs kérdések órája
- Magisk
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Mobil flották
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
DJGABI
addikt
A cikk írójához: Kijött a 0.3.1 végleges változata is már.
Amúgy pedig érdekes olvasgatni a Roadmap-ot [link] ígérgetések azok mennek rendesen, WDM driver support-on lepődtem meg leginkább (0.5.x-be már ezt ígérik). Amúgy a mostani változatban pedig az eszközkezelő remélem már tényleg működik, az előzőben nálam annyi volt csak, hogy bejött az új hardver varázsló az első indításkor, aztán második, harmadik indításkor meg már semmit se lehetett csinálni, mert ugye abban még nem volt eszközkezelő se -
DJGABI
addikt
Örülök a kezdeményezésnek, ki is próbáltam az os-t és ígéretesnek tűnik (UT fut, flash is működik), DE az exe fájlok közül van jó pár ami egyszerűen nem hajlandó elindulni, meghajtókat telepíteni sem egyszerű, nálam már az Explorer-je is elég bugos (95-ös retro dizájn), például ha új mappát nyitok meg akkor az új ablakban nyílik meg, a háttérben lévő ablak egyszerűen átméreteződik. 5 perc alatt 3-szor sikerült tönkrevágni az ntoskrnl fájlt. Meg legalább 10-szer lefagyott. Én személy szerint nem értem, hogy miért kezdték az alapoktól. Egy Linuxra épített ''ReactOS'' (értem ez alatt azt, hogy egy Linuxot láttak volna el inkább a dll meg exe támogatással, vagy mittom én mi kell a win-es progik futtatásához) sokkal jobb lett volna sztem, nem kellett volna a win koppintásával foglalkozni, ott lett volna hozzá egy stabil Linux, nem ez a saját, bugos kerneljük.
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo ThinkPad T14 Gen 5 Ultra-I7/64GB/512SSD/Érintőképernyő/garancia
- Lenovo ThinkPad T14 G3 I5-1245U/32GB/1TBSSD/Érintőképernyő/Garanciás.
- Dell Precision Munkaállomás 7750 17.3" i7-10850H/32GBRAM/1TBSSD/RTX3000/WIN11PRO
- EREDETI Apple Watch ULTRA óraszíjak (BLACK TITANIUM) - 49mm
- Apple Watch ULTRA 2 49 mm - Black Titan, Black Ocean Band - MAKULÁTLAN! - 3 ÉV GARANCIA
- LG 42C3 - 42" OLED EVO - 4K 120Hz 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- Zebra ZP505 EPL - Hőpapíros címkenyomtató
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen,
- iKing.Hu - Motorola Edge 50 Ultra - Nordic Wood - Használt, karcmentes
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged