Új hozzászólás Aktív témák
-
cousin333
addikt
válasz
ballington
üzenetére
Válasz ment a másik topikban

-
cousin333
addikt
Nincs mit...
Alapvetően a design-t és a megjelenítést túrtam át (nem nagyon, csak amennyire szükségét éreztem). Ha érdekel itt megnézheted: [link]
Hangot ne piszkáltam, amíg Audigy-t használtam, addig ment a Kernel Streaming. Most 24 bites kimenetet használok, de nincs semmi DSP beállítva (EQ sem). Mondjuk gondolkodom egy jó hangkarin, akkor majd meglátom... De valószínűleg akkor nem a Foobaron fogok állítgatni...
[Szerkesztve] -
cousin333
addikt
Annyit tennék hozzá a hozzászólásodhoz, hogy nekem teljesen esetlegesen kezeli a gombokat. Ha a Foobar van előtérben, akkor OK, de ha más programokat használok éppen, akkor nem biztos. Ez igaz a telepített (XP), és a nem telepített (Vista) driveres esetre egyaránt. Én is pontosan ugyanolyan billentyűzetet használok, mint te (vezetékeset).
-
cousin333
addikt
Meg is találtam! Innen lehet letölteni, nemcsak Foobar-hoz: [link]
Annyit tennék még hozzá a cikkhez (lehet, hogy bele is írom majd), hogy a Foobar, bár telepíteni kell, nem kötődik szorosan az operációs rendszerhez. Tehát telepítés (azaz inkább kicsomagolás) után simán pendrive-ra is másolható, megjegyzi a beállításokat, sőt, a pendrive-ra MP3-akat rakva bárhol hallgathatunk zenét is. Ráadásul megtehetjük azt, amit én, nevezetesen feltelepítettem XP alá, és Vista alá már nem kellett, elég volt elindítani az XP-s Foobar.exe-t. Viszont arra figyeljünk, hogy administrator-ként indítsuk, mert különben nem tudja irogatni a saját konfig fájlját sem, és azt nem szereti.
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- 2014 Opel Adam 1.4Benzin GLAM White 87Le 175.000km Megkímélt Eladó-Cserélhető
- 2008 Fiat 500 1.2 8V 69Le Sport 139.000Km Hibakódmentes Eladó-Cserélhető
- ASUS Vivobook16X Multimédiás laptop 16" -30% AMD Ryzen 5 5600H 8Mag 16/512 FHD+
- Asus ROG FLOW X13 x360 Érintős MINI Gamer laptop -50% Ryzen 9 6900HS 16GB/1TB RTX 3050Ti 4GB FHD+
- DJI FPV Fly More Combo drón szett - CARBON
- Samsung Galaxy A56 Awesome Graphite 120 Hz Super AMOLED, AI-kamera 8/128 GB 2027. 08. 17-ig
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 4790K / 16GB DDR3 / RX 5700XT 8GB / 512GB SSD
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3563,100% Akkumulátor
- Microsoft Surface Laptop 4 13.5" i7-1185G7 16GB 512GB 1 év garancia
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 (5TW13AA) (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

.
. Egyelőre jó
.