- iPhone topik
- Magyarországon is kapható a Moto G85 5G
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
Új hozzászólás Aktív témák
-
cousin333
addikt
válasz
ballington #34 üzenetére
Válasz ment a másik topikban
-
cousin333
addikt
Nincs mit...
Alapvetően a design-t és a megjelenítést túrtam át (nem nagyon, csak amennyire szükségét éreztem). Ha érdekel itt megnézheted: [link]
Hangot ne piszkáltam, amíg Audigy-t használtam, addig ment a Kernel Streaming. Most 24 bites kimenetet használok, de nincs semmi DSP beállítva (EQ sem). Mondjuk gondolkodom egy jó hangkarin, akkor majd meglátom... De valószínűleg akkor nem a Foobaron fogok állítgatni...
[Szerkesztve] -
cousin333
addikt
Annyit tennék hozzá a hozzászólásodhoz, hogy nekem teljesen esetlegesen kezeli a gombokat. Ha a Foobar van előtérben, akkor OK, de ha más programokat használok éppen, akkor nem biztos. Ez igaz a telepített (XP), és a nem telepített (Vista) driveres esetre egyaránt. Én is pontosan ugyanolyan billentyűzetet használok, mint te (vezetékeset).
-
cousin333
addikt
Meg is találtam! Innen lehet letölteni, nemcsak Foobar-hoz: [link]
Annyit tennék még hozzá a cikkhez (lehet, hogy bele is írom majd), hogy a Foobar, bár telepíteni kell, nem kötődik szorosan az operációs rendszerhez. Tehát telepítés (azaz inkább kicsomagolás) után simán pendrive-ra is másolható, megjegyzi a beállításokat, sőt, a pendrive-ra MP3-akat rakva bárhol hallgathatunk zenét is. Ráadásul megtehetjük azt, amit én, nevezetesen feltelepítettem XP alá, és Vista alá már nem kellett, elég volt elindítani az XP-s Foobar.exe-t. Viszont arra figyeljünk, hogy administrator-ként indítsuk, mert különben nem tudja irogatni a saját konfig fájlját sem, és azt nem szereti.
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Több Lenovo Thinkpad x1 carbon gen 4 / 5 / 6 / 7 X1 Yoga gen3 6-9. gen i7, i5 procik
- Huawei Nova Y90 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- ÚJ- Lenovo ThinkVision T24i-10 - 24" monitor - Számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest