- Google Pixel topik
- Nem lett arányos a fogyókúra
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Csíkszélességben verné az Exynos 2600 a Snapdragon 8 Elite 2-t
- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Machinima
csendes tag
Hogyan kell a foobar-ban a hotkey-eket beállítani?
-
cousin333
addikt
válasz
ballington #34 üzenetére
Válasz ment a másik topikban
-
ballington
addikt
valaki erre? [link]
utsó 2 hsz-t légyszi valaki...előre is -
regent
aktív tag
Csak megjegyezném, hogy nekem a foobar crossover pluginja jobban tetszik, mint a Creativ X-Fi hangkártyájának sokat sztárolt beépített crossoverje a CMSS-3D.
Valahogy annak kopogósabb, zörgöösebb a hangja, a foobar-é pedig egyszerüüen szebb.
Fülessel rendelkezööknek egy próbát megér. -
cousin333
addikt
Nincs mit...
Alapvetően a design-t és a megjelenítést túrtam át (nem nagyon, csak amennyire szükségét éreztem). Ha érdekel itt megnézheted: [link]
Hangot ne piszkáltam, amíg Audigy-t használtam, addig ment a Kernel Streaming. Most 24 bites kimenetet használok, de nincs semmi DSP beállítva (EQ sem). Mondjuk gondolkodom egy jó hangkarin, akkor majd meglátom... De valószínűleg akkor nem a Foobaron fogok állítgatni...
[Szerkesztve] -
heim
tag
nekem már ez van egy éve és nagyon meg vagyok elégedve vele...
viszont most újra telepítettem és nem tudom melyik az a beállítás, hogy amikor leteszem az asztalra akis ikon az óra mellet látszodjon...nem tudtok esetleg segíteni?
jól megszokott volt és most kissé zavaró...tudom, hogy én vagyok a láma...
előre is köszi... -
Kobe
veterán
speciel én is próbálgattam a lejátszót, szépen kinézetre szabható meg minden, egyetlen hátránya volt hgy katasztrófálisan keverte le nekem a mélyeket - szedtem le hzzá preseteket valahonnan külön adott zenei kategóriába, és olyan helyeken olyan mélyen brummogott mindenhogy hogy ment a levesbe
-
f_sanyee
senior tag
válasz
cousin333 #20 üzenetére
nekem logitech internet pro bill-em van és simán tudom használni a hotkey-eket rajta, az előző noname billemmel is ment igy. annyit csináltam hogy a foobar-ban beállitottam hogy melykkel mit akarok csinálni és kiválasztottam hogy ''Global Hotkey''. Igy müködik akármilyen program is van elől.
-
bzoley
veterán
Sokáig Jetaudio-t használtam, aztán belebotlottam a Foobar topic-ba, majd kipróbáltam a programot.
Azóta ezt használom. Elég sok gitárszólót hallgatok, és valahogy jobban tetszik, teltebb a hangzása a Foobar-nak. Tetszik.
Egy dolog hiányzik a Jetaudio-ból, mégpedig, hogy egérgörgővel egyszerűen bele tudtam tekerni a számokba. Ennél még nem tudtam ráhangolni a megfelelő parancsot. -
cousin333
addikt
Annyit tennék hozzá a hozzászólásodhoz, hogy nekem teljesen esetlegesen kezeli a gombokat. Ha a Foobar van előtérben, akkor OK, de ha más programokat használok éppen, akkor nem biztos. Ez igaz a telepített (XP), és a nem telepített (Vista) driveres esetre egyaránt. Én is pontosan ugyanolyan billentyűzetet használok, mint te (vezetékeset).
-
Viktor77
titán
Na, én is kipróbáltam. A minőséghez nem fűznék, techno-hoz jó (ehhez majd mindegyik lejátszó tökéletes), lehet csak bemesélem magamnak a minőségjavulást, tesztelgetni meg nem szeretek.
Annyit tennék hozzá a cikkhez, hogy nekem egy Logitech Internet Navigator Special Edition bill-em van, ez alapból (a saját progija sincs fent) kezeli az összes funkcióját a lejátszónak. -
Vamp
senior tag
Gyerekek, ez fantasztikus!
Egyszerű AC97-es kártyával úgy megszólal minden a 2 db 30W-os ősrégi passzív hangfalon, hogy arra nem találok szavakat... Mintha itt lennének előttem az előadók.
Rohanok a koliba, elhozom az SB Live!-t! -
cousin333
addikt
Meg is találtam! Innen lehet letölteni, nemcsak Foobar-hoz: [link]
Annyit tennék még hozzá a cikkhez (lehet, hogy bele is írom majd), hogy a Foobar, bár telepíteni kell, nem kötődik szorosan az operációs rendszerhez. Tehát telepítés (azaz inkább kicsomagolás) után simán pendrive-ra is másolható, megjegyzi a beállításokat, sőt, a pendrive-ra MP3-akat rakva bárhol hallgathatunk zenét is. Ráadásul megtehetjük azt, amit én, nevezetesen feltelepítettem XP alá, és Vista alá már nem kellett, elég volt elindítani az XP-s Foobar.exe-t. Viszont arra figyeljünk, hogy administrator-ként indítsuk, mert különben nem tudja irogatni a saját konfig fájlját sem, és azt nem szereti.
[Szerkesztve] -
BLiNk3r
senior tag
Az első 10 perc után elég meggyőző a kép. Szépen szól, az 5.1-et nem kellett állítani, már a play megnyomása után szétszórta a zenét az összes hangfalra és a mélynyomóra.
A kezelőfelület elég puritán, de egy zenelejátszótól több nem is kell - nekem legalábbis.
Kicsit furcsa volt, hogy a hangerőt nem találtam hol lehet változtatni, de gyorsan rájöttem, hogy a + és a - segítségével tehető ez meg.
Hosszabb távú tesztelésbe kezdek, a winampot és a jetaudiot leseprem a virtuális asztalról, meglátjuk hogy teljesít a jó öreg foobar
Grat az írásodhoz cousin333, így tovább!
[Szerkesztve] -
BLiNk3r
senior tag
Ideje nekem is megnézni mit tud a foobar, sokat hallottam már róla.
Használtam már winampot, jetaudiot, quintessential playert, de mindben találtam valamit, ami nem tetszett. Kíváncsi vagyok hogy kezeli és használja ki az 5.1-et. -
Chandler
senior tag
hali
egyrészt grat a cikkért, másrészt pedig köszi hogy megismertetted velem ezt a progit
a winampot azért nem szerettem mert nem volt benne library, a windows media playert meg azért mert egyszerűen foslassu, összevissza akadozik a hang neha, stb...
de ez gyors, szép hang, library, minden van ami kell
szerk.: csak annyit hogy ehez nincs msn plugin?
[Szerkesztve] -
keopsz
HÁZIGAZDA
nos, igen, foobar. már évek óta. mert (egész a 0.8.3as verzsönig) tud (kell persze hozzá egy megpaprikázott (pbest.hu
) http reader plugin) streamet menteni, mert tabbed playlistekkel dolgozik, és mert hyperpuritán. jah, meg bármit lejáccik.
az új (0.9.3.1 ( - még mindig?)) kiadás ellenben nem ment sztrímet, de sokkal összeszedettebb, ergo most mind a kettő kint van a desktopon. örök kedvenc.
-
heim
tag
én kb egy éve haszálom és nem cserélném másra..
-
dni
őstag
Hali!
A CD író plugin használatáról van valami leírás mert én nem igazán találtam.
(Érdemes vele foglalkozni? Az éppen aktuális playlist tartalmát szeretném audio CDre írni) -
Ste
addikt
szimpatikus
asszem ki is próbálom (eddig winamp párti voltam)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőbb díjat rakatnának a görögök az olcsó csomagokra az EU-ban
- Sega, Nintendo - retro konzolok
- Sorozatok
- Hyundai, Kia topik
- Mesterséges intelligencia topik
- Google Pixel topik
- Egyre csak fejlődik az AI, emberek tízezreit rúgja majd ki a BT
- Nem lett arányos a fogyókúra
- OLED TV topic
- Airsoft
- További aktív témák...
- Szép Hp Pavilion 15-eg Kis Gamer Laptop 15,6" -45% Bivaly i7-1165G7 16/512G FHD IPS Iris Xe
- EJJ! Dell Latitude 7330 -65% "Kis Gamer" Üzleti Profi Ultrabook 13,3" i5-1245U 16/512 FHD IRIS Xe
- i5 10500/ RX6600XT/32GB DDR4/ 512GB m.2 alapú konfig/ garancia/ ingyen foxpost
- Szép Dell Latitude 7320 -60% "Kis Gamer" Üzleti Profi Ultrabook 13,3" i7-1185G7 32/512 FHD IRIS Xe
- LG NanoCell 50NANO759PR
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Olcsó laptop! Lenovo Ideapad R3 3250U / 8GB RAM / 128Gb SSD!
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE AORUS ELITE Z790 i7 14700K 64GB DDR5 1TB SSD 7900XTX 24GB be quiet! SB802 1000W
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 16GB RAM 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- KIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad Ultra Docking Station (40AJ)
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest