- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Mobil flották
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
Új hozzászólás Aktív témák
-
talmida
Közösségépítő
Kedves TH448, a címet ''egy kissé'' elszúrtam, de ezen lépjünk túl..ha lehet
Ha újracímezhetném, akkor, mint ahogy azt korábban jeleztem, inkább B.S. nevét említettem volna. De az a nôszemély meg annyira szégyenletesen viselkedik, hogy még leírni sem akarom a nevét.
Viszont megoldással sajnos nem igazán lehet előállni.
Hát, arra való volna az oktatás.Jobban oda kéne figyelni arra is, hogy mi álljon a tananyagban! ..Ez 1 nagy téma.
-
talmida
Közösségépítő
Kedves TH448,
Örülnék, ha a logikai hibákra konkrét példákat hoznál. Nem azt mondom, hogy nem fordulhat elô ilyen, de arra kényes vagyok. Mondtam már, hogy mi volt az eredeti szakmámCsúsztatásokkal meg nem foglakozom. Sôt! Az háborít föl a legjobban. Egyenesen megmondom, hogy mi a véleményem, nem szoktam manipulatív eszközöket használni. Azt meg egyáltalán nem tudom, hogy mi az, hogy Logikai csúsztatás.
Példa:''Ezt kell(ene) utánozni, nem a ''piros pumát''!
Ezzel azt akartam mondani, hogy nem a materiális külsôségeket kéne fölkapni, hanem azt, ami igazán érték. A következô írásomból remélhetôleg megérted majd, hogy mire gondoltam.
mert
AZ IGAZSÁG FÖLMAGASZTALJA A NEMZETET; A BÛN PEDIG GYALÁZATÁRA VAN A NÉPEKNEK...''
Figyelembe véve az előtte lévő bekezdést is, nem hinném, hogy Krisztusnak bármi baja lenne a ''piros pumával''. Azon kívül ezek így csak üres szavak.
OK. Valóban Britney Spears neve sokkal jobban ideillett volna.A piros puma szerintem is cool. (nekem is olyan volt Mo-on...igaz akkor még nem volt divatban
)
Annyit azért hadd mondjak, ha a piros puma nem is a legjobb jellemzôje az értékrend fölborulásának, de amit írtam, nem üres szó csupán. Nekem legalábbis nem az.
Idézeteket bárki össze tud szedni.
Mi a bajod egy olyan idézettel, ami odaillik?
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! GAMER PC: Új RYZEN 5 4500-5600X +RTX 3060/3070/3080 +Új 16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ
- UHH! HP EliteBook 840 G8 Fémházas Laptop 14" -45% i5-1145G7 4Mag 32/512 FHD IPS Intel Iris Xe Magyar
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G - 8/256 - Media Markt garancia
- Xiaomi Redmi 9at - 2/32 - szürke
- Xiaomi Mi8 - 6/128 - fekete
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HPE Apollo 4200 Gen9 2U rack szerver, 1x E5-2620v4, 64GB RAM, 24x3.5" 2U-ban! ÁFA-s számla, garancia
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Serries X
- AKCIÓ! Apple MacBook PRO 15" 2018 i9 32GB 500GB 560X 4GB notebook garanciával hibátlan működéssel
- Honor 200 , 8/256GB , Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest