- iPhone topik
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Nem lesz iPhone 19
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Határtalan erő - szabadjára engedve
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Apple iPhone 17 - alap
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
Új hozzászólás Aktív témák
-
ceia
őstag
Hello!
Bocs, hogy ilyen későn, de köszi szépen a választ!
(azóta sok minden történt velem, és nagyon elszaladt az idő..
- pl. vettem egy új gépet!)
Föltettem az Audacity-t is a Forge mellé, és egyelőre ezt használom. Nagyon jó proggi, főleg ha azt is nézzük, hogy ingyenes. Nekem nagyon bejött, de még nem tudom, mindenben kiválthatja-e a Forge-ot. Kipróbálni mindenképpen érdemes! -
doc
nagyúr
-
doc
nagyúr
elképszető hogy mennyire egy irányba jár az agyunk
a diát pár hónapja fedeztem fel mikor egy kalandjátékhoz kellett gráfot rajzolnom, az NVU-t meg a múlt héten raktam fel a gépre, bár az első körben belefutottam eyg idegesítő hibába (pontosabban nem jöttem rá a megoldásra, valószínűleg az én hibám)
konkrétan: elkezdtem egy új oldalt, csináltam középre egy félkövér, aláhúzott feliratot és utána minden aláhúzva csinált, nem tudtam azt elmagyarázni neki hogy a többit én már ''rendesen''akarom, ha kikapcsoltam az aláhúzást, az első billentyűleütéstől megint aláhúzta... -
doc
nagyúr
a Linuxvilágba írtam egy 5 oldalas cikket a mencoderről, ha gondolod átküldöm. Csak 1. abban a formában - mivel az újság számára készült - ne közöld le 2. a terjedelme sokszorosa a logout.hu limitjének, úgyhogy mindenképp át kell írni
a Wesnothról meg most készül a cikk (csak rohadt sok más dolgom van, különben már rég kész lenne)
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3614
- Lenovo Thinkpad L14 Gen 4 -14"FHD IPS - i5-1335U - 8GB - 256GB - Win11 - 2 év garancia - MAGYAR
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i5-8GEN I 8GB I 256GB I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Lenovo Thinkcentre M920t Tower/ M720s / M920s SFF / i5-8-9. gen/ WIN10-11/számla, garancia
- AKCIÓ!!! RITKASÁG! Microsoft Surface Pro 11 Qualcomm Snapdragon X Elite 16GB 1000GB OLED 120Hz Gar!
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest