Hirdetés
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Netfone
- Samsung Galaxy A17 5G – megint 16
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- iPhone topik
- Fele annyit ér az iPhone Air, mint amennyibe pár hete került
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gh0sT
addikt
Köszönöm a kimerítő választ, ezzel eddig nem voltam tisztában.

No, akkor még egy kérdés: a költségosztós megoldás hogyan működik a gyakorlatban? A kiépítését a Távhőnél lehet kérni, esetleg pályázható, stb.? Ha van ilyen megoldás, akkor ezt miért nem hangoztatják (esetleg én vagyok alultájékozott)?
Gondolom a cél az lenne, hogy megtartsák a jelenlegi ügyfélkört. Ergo ha van olcsóbb megoldás, akkor azt ajánlom az ügyfélnek, hogy két év múlva is nekem fizessen. Vagy talán mégsem érdeke a szolgáltatónak az, hogy a fogyasztó kevesebbet fizessen? Netán a bevételi oldal csökkenésével nem lenne arányos a költségszint csökkenése? Kihasználja, hogy a fogyasztó kényszerhelyzetben van és csak nehézkesen tudna váltani, ha pedig már nagyon szorul a hurok és felmerül a piacvesztés lehetősége, akkor nagy kegyesen előrukkol ezzel a megoldással?
Kérdéseim nem neked szántam, inkább hangosan gondolkodtam...
Új hozzászólás Aktív témák
- HP EliteBook 840 G7 i5-10210U 16GB 512GB FHD 400nit 1 év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3240
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 10500T / RTX 3050 / 32GB DDR4 / 512 SSD!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3415 94% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest