- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- A HMD visszalép az USA piacáról
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Ez össze van rakva - Segway Ninebot F3 Pro
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- iGO Primo
- Yettel topik
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
Új hozzászólás Aktív témák
-
VladimirR
nagyúr
probaltalak teged, vagy barki mast meggyozni arrol, hogy de igenis, a teremteselmelet hulyeseg, isten pedig nem letezik?
jelentettem ki tenykent, hogy osrobbanas volt es kesz?
vagy akar csak leirtam, hogy mit gondolok, miben hiszek?
hol?
ha a fentiekre mind valaszoltal, akkor tedd fel magadban ujra azt a kerdest, hogy akarok-e teriteni -
VladimirR
nagyúr
aaa, dehogy....
es en nem is aakrok felmutatni semmit (mert hozzad hasonloan en sem ertek hozza) - viszont en latom, hogy Te sem tudsz (ez az, amivel jomagad nem vagy tisztaban)
azt meg magasrol leszarom, mi volt regen, engem csak az zavar, hogy teriteni akarsz
[Szerkesztve] -
VladimirR
nagyúr
#17-ben volt, amire #19-ben valami olyasmit irtal, amit semmilyen lehetseges modon nem tudok I_Am eredeti kerdesehez kotni
de tessek, csak hogy egyertelmu legyen, itt egy kerdes, es amig erre nem tudsz kielegito valaszt adni, addig kicsit leallhatnal
az a valaki (akit te fentebb ''isten''-nek neveztel), aki mindent megteremtett, ugyan honnan bujt elo? -
VladimirR
nagyúr
ha magad is tisztaban vagy azzal, hogy a vallasosokra nezve esetleg serto lehet, amit irsz, nem ertem, hogy mi a problemad azzal, hogy ''oktatni szeretnék azt a nézetet miszerint valamilyen felsőbb intelligencia hozta létre a földi életet''
evek, evtizedek, evszazadok ota teszik is az iskolaban, nem csak az usaban (bar nalunk fakultativ volt a hittanora)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ASRock B650M Pro RS microATX - garanciális, apró hibával
- LG OLED42C41LA 7 hónapos 2,5 év garancia.
- Szép Dell Precision 5560 Slim Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-11850H 64/1TB RTX A2000 4GB UHD 4K
- Acer Nitro V 16 AI Gamer Laptop! Ryzen 7 260/RTX 5070/32gb DDR5/2TB SSD/2560x1600/180hz/Beszámítok!
- Szép Dell Precision 5560 Slim Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" Xeon W-11955M 64/1TB RTX A2000 4GB FHD+
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- LENOVO ThinkBook 13s - 13.3" FullHD IPS - i5-10210U - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
- Csere-Beszámítás! Gamer PC Számítógép! I5 12600KF / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 512GB SSD
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX B550-F GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Intel Core i7-8700, i7-9700 CPU, processzor - Számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest