- Google Pixel topik
- Motorola Moto G84 - színes egyéniség
- Megvásárolható a Vivo X300 és X300 Pro Magyarországon, íme a hivatalos árak
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Kínai tech-túra összefoglaló
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Ki, mit tud róla: xxlgsm
Új hozzászólás Aktív témák
- 

Brae őstag Baró teszt, nekemis Archetype-om van egy Inteli 1.1 társaságában és nagyon szeretem ezt a kombót  (kvékre nagyon bevált nálam) (kvékre nagyon bevált nálam)
- 

#97544192 törölt tag Na... Ez egy nagyon jó írásra sikeredett rudi, gratulálok! Egy igazi fUnc egérpad teszt, nagyon átlátható, infókat is adtál az egérpadokról, minden, ami kell egy vásárlónak! Sok a kép, ami szintén sok infót ad.  Azért kipróbálnám, nagyon király lehet mind, és jól is néznek ki... Azért kipróbálnám, nagyon király lehet mind, és jól is néznek ki... 
- 

Szabtom senior tag Az X Thunderbird tényleg nagyon jó, egy évig nyúztam egyet. Most Func Arcetype-om van, ami nem sokkal jobb, de éppen eléggé.  Jobb a talpa, picit laposabb, és szerintem egy leheletnyivel, de azért érezhetően jobban is csúszik (MX510+hyperglide). Jobb a talpa, picit laposabb, és szerintem egy leheletnyivel, de azért érezhetően jobban is csúszik (MX510+hyperglide).
 Bár már nem tolok fps-t, az évek alatt annyira megszoktam ezeket a padokat, hogy elvárt alapkövetelmény lett a gép mellé. 
- 

CSorBA őstag Hehe, énis 1030at akartam régen, csak ugye utána bejött az X-ray nagy dobása a Thunder 8... (kb megjegyzem szinte ugyenez  ) )
- 

Birsmann tag Hmmm az az 1030 nemgyengén jó egérpad ;) Gratz jó kis teszt  
Új hozzászólás Aktív témák
- Google Pixel topik
- Nagyrobogósok baráti topikja
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Okos Otthon / Smart Home
- Veszélyben az adataid? Gond van a WD népszerű HDD-ivel
- Affinity Designer
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Motorola Moto G84 - színes egyéniség
- John Carmack csalódott a DGX Sparkban
- Egymilliárd dollárt pumpál az NVIDIA a Nokiába
- További aktív témák...
- LG 65C4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
- Eladó One Plus Nord 2T 5G 8/128GB / 12 hó jótállás
- BESZÁMÍTÁS! 8TB Western Digital Red Plus SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy S24 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro 48GB RAM 4TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

(kvékre nagyon bevált nálam)
 (kvékre nagyon bevált nálam) 

)
 )