- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Mobil flották
- iPhone topik
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- One mobilszolgáltatások
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Hivatalos a Pixel 10 startdátuma
Új hozzászólás Aktív témák
-
cousin333
addikt
Valóban az egyik legjobb játék szerintem is. Nem elsősorban a története miatt, hanem a grafika és a nagy bejárható (napfényes!) területek tették azzá. Persze, ehhez kellett az is, hogy pár hónapot ráverjen a sokak által messiásként várt HL2-re és Doom3-ra, így ez lehetett az első ''next-gen'' grafikával felvértezett játék. Siettek is erősen a fejlesztők, mint azt később ki is fejtették.
Először egy GeF3 Ti200-al vittem végig, majd egy 9700-el. Érdekesség, hogy az utóbbival jóval nehezebb volt, lévén az már képes volt megbírkózni a nagy aljnövényzettel is és ez jelentősen rontotta a látási viszonyokat (ugyanakkor persze fokozta a valósághűséget).
Mutánsok nekem sem tetszettek annyira (katonákhoz képest nagyon erősek), meg volt néhány klausztrofób helyzet is. Viszont a játékélmények jót tettek a katona-mutáns-katona+mutáns váltások. Ráadásul volt 1-2 hely, ahol össze is lehetett ugrasztani őket.
Remélhetőleg a Crysis méltó utódja lesz ennek a remek játéknak.
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- Bitcoin Miner Eladó Bitmain Antminer S19 JPro 104 Th 3150 watt
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
- Lenovo ThinkPad X270 (16) - i5-7300U, 16GB, 512GB SSD, 12" FULL HD
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
- Eredeti Lenovo 230W töltők - 4X20Z83995
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest