- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Huawei Watch GT 4 - kerek karék
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
Új hozzászólás Aktív témák
-
^Clown
addikt
Nem semmi a kitartásod. Azóta megjelent a Homáron?
-
sgery
őstag
szerintem a legyes legegyszerűbb az lett volna, ha szóltok nekik hogy letöltöttük a netről a vistát, már csak 3licenc key kell hozzá és köszi! vagy még az se, mi értelme ennyit izélni hogy eredeti windows legyen, mikor 1óra alatt megvan netről. Mindig ez van, ha valaki eredetit akar szenvedjen vele. Úgy ahogy van ez az xp alatt vizsgálja hogy eredeti-e ami fennt van, aztán néha az eredeti se az.. szóval ennyit erről.
senkit se buzdítok warezolásra, de ha már ennyire izé a microsoft... -
ploteus
aktív tag
Hát, nekem is eredeti prof van, 1-2cpu változat, de nem tudták sehol (még microfosnál se) hogy pontosan upgrade esetén hogy változna a licensz.
Így fogtam és vettem egy dobozos vistat. Valahogy éreztem, hogy nem szabad belemenni ebbe az upgrade örületbe. -
Agyasima
őstag
Ez szerintem megérne egy homáros bejegyzést. Szerintem küldd el nekik, megérdemelné az ilyen cég a nagyobb nyilvánosságot.
-
adalbert1
veterán
Hát elég lol, hogy egy Microsoft kaliberű cég megenged ilyen blamázst magának, ill. hogy ilyen alvállalkozói vannak.
Gondolom az usában ahol már azért is beperelnek ha rálépsz valakinek a lábára, egy jól felkészült ügyvéd csapattal rengeteg pénzt lehetett volna emiatt kihúzni belőlük, akár peren kívüli egyezség formájában is. -
Pompi
nagyúr
Az XP-t boltban vettük. A Vista akkor még nem jelent meg, így azt nem tudtuk volna akkor boltban megvenni. És ha már adott az ''ingyenes'' Vista upgrade lehetőség akkor miért ne éljünk vele. Ha meg már elkezdtem akkor gondoltam végigcsinálom. Tényleg nem volt egyszerü, ezért is gondolom, hogy pl. Amerikában, ahol az ügyfeleket nem lehet ennyire hülyére venni nem így működik a dolog.
-
canniball
nagyúr
Hát gratulálok a lelki erődhöz, én már tuti félúton (vagy előbb?) feladtam volna. Ez az eset is megerősíti bennem azt, hogy vásárolni csak boltban érdemes.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Milyen okostelefont vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Hobby elektronika
- Linux kezdőknek
- iPhone topik
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Így nézz tévét 2025-ben: új ajánlások, régi szabályok
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 8700K 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! 16GB (2x8) G.Skill Trident Z RGB 4266MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- 125 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4070
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest