Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• SLYM

veterán

nekem is van néha olyan, hogy nem tok aludni és ilyenkor semmi se segít. de ez elég ritka. akkor van ilyen, hogyha mindig egy időben kell kelnem, mondjuk 5-kor hétköznap, de hétvégén meg ugye addig alszok amíg lehet. és mivel általában vasárnap semmit sem szoktam csinálni, nem is fáradok el. szóval vasárnap este nem olyan könnyű 11-kor lefeküdni, néha ez rendesen elhúzódik.
    most mindjárt reggel 4 óra van, de még nem vagyok álmos. (mondjuk nem kell időre kelnem so-so)
    nekem is faterom leteszi a fejét és már alszik(horkol) is. ez egyénfüggő szvsz. hogy mire gondolok lefekvéskor? hétköznapi dolgok. itt-ott mit olvastam. mit csináltam, vagy mit kell csinálnom másnak. vagy csak épp ami eszembe jut. mindig másra. de arra már rájöttem, hogyha szellemileg és fizikailag is el vagyok fáradva akkor alszok a legjobban. és szerintem az is közrejáccik, hogy mindig időre kell mindent csinálni. most amikor jóideje nem kell kelnem reggel, nem is nézem mikor fekszem, csak akkor ha fáradt vagyok. van hogy 11-kor már fekszek, de van, hogy reggel 6-kor

Új hozzászólás Aktív témák