Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Andie

őstag

Én úgy tudom, hogy a dadogás pszichológiai alapon müködik, nem testi hiba, vagy fizikai probléma okozza. Egyszerüen az agy le-le blokkol, mert túl gyorsan dolgozik, és a szád nem tudja követni a gondolatokat, ezért mint egy dj, vissza vissza rántja a lemezt az elözö szóhoz, gondolatfoszlányhoz. Ez most nagyon pongyola lett, de azt akartam kihozni belöle, hogy tudtommal könnyen és gyorsan gyógyitható. Nemis kell a fél életedet átrendezni, csak néhány órára, terápiára eljárni.
    És ez nemcsak azokat a gondokat oldja meg, amiket itt felsoroltál, hanem saját magad előtt is teljes ember leszel, mert úgy látom, ettöl most igen szenvedsz, érthető módon.

És abban teljesen igazat adok, hogy ez alapvető belépő az emberi kapcsolatokba. Én már csak tudom, mint nagydumás. Persze ér emiatt kritika is, de eddig 90%ban profitáltam a dologból, legyen az nőügy, vagy munkahelyi megbeszélés, netán baráti elmélkedés valamiröl. Két ember közti kapcsolatban, legyen az bármiylen szintü, három tényező van, a megjelenés, az érzelmek, és a kommunikáció. Egyik nélkül a másik mit sem ér.
    Okos és kerek, tiszta gondolataid vannak, az iq-d megvan minden témához, miért fosztanád meg magad, és minket attól, hogy ezt élő szóban közöld velünk?
    Tessék felkötni a gatyát, és meglépni. Köszörüld ki ezt az apró csorbát.

Bevallom, számomra is zavaró tud lenni egy dadogós ember. A minap egy takszövtől hivott az egyik rendszergarázda, és apám, 3 perc után egyrészt ideges lettem másrészt énis elkezdtem dadogni. Majdnem úgy jártam, mint a viccben a pénztáros, nem mesélem, el, nehogy félre értse a T. cikkiró.

Szvsz ez egy könnyen javitható probléma, csak elhatározás kérdése, viszont az egész életed megváltozik tőle. Ha gondolod, segitek utánnakeresni a témának. :R

Új hozzászólás Aktív témák