- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
- One mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Magisk
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Realme GT Master Edition - mestermunka
- Ilyen lesz a Fairphone 6
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Nem lett arányos a fogyókúra
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Ősember
őstag
ha elérhetö távon lennének a cuccaim és ilyen ruhatáros fogad simán kiveszem és jöjjön utánam
-
j.bravo
addikt
Felírhatsz engem is a csalódottakhoz...
a képekkel nekem nem lett volna bajom, nem feltétlenül csak a leghíresebb képeket akarom megnézni, sőt - ellenben nagyon hülyén volt megoldva a képek prezentálása. Ha csak lézengtek volna az emberek, akkor oké lett volna ez a ''töksötét terem, csak a képet világítjuk, a képeket kis boxokba rakjuk és a boxokat egymástól elválasztjuk'' koncepció, mert amúgy érdekes lett volna; de ekkora tömegnél szerintem súlyosbította a tolongást erősen.
A ruhatárosok és az egyéb kiszolgálószemélyzet pedig... mindenkinek igaza van, de amúgy no comment. De sajnos ezen nem szabad meglepődni.
[Szerkesztve] -
bambano
titán
Ha az élő stílusod csak fele olyan rossz, mint a helyesírásod, akkor ne csodálkozz.
-
D4rkm4n
őstag
válasz
Yushchenko #42 üzenetére
Azért annyi lengyel nincs Londonban, hogy ezt ki lehessen jelenteni. Akkor már inkább az arabok veszik át a hatalmat.
Amúgy külföldön egy falusi kis múzeumban is minimum elvárás, hogy angolul ne csak annyit tudjanak kinyögni az alkalmazottak, hogy ''ápszterz'' vagy hogy ''der is dö galeri''.
Úgy látszik, hogy ez is kezd hungarikum lenni. -
D4rkm4n
őstag
válasz
Yushchenko #27 üzenetére
Helyes!
Elvégre lesz még London is magyar falu!
Mellesleg a ruhatárosból tényleg nem lehetett kinézni még a nyolc általánost sem. Az már tényleg irreális lett volna, ha azt várjuk el, hogy angol nyelven adjpn eligazítást a külföldi vendégeknek.
Egy ilyen súlyú rendezvényen az lett volna a minimum, ha olyan embereket alkalmaznak, akik meg tudják magukat értetni legalább egy nyelven.
A rendőröket biztos nem hívták volna be. A biztonsági őr pedig semmit nem tehet velem, mert ha feltart és még nekem lesz igazam, akkor nagyon megütheti a bokáját. Ezt pedig egyik sem kívánja... Főleg nem azt, hogy még a végén bíróságra kelljen járniuk. (Odáig biztos nem fajultak volna a dolgok.) -
Vamp
senior tag
Én azért nem szaladtam volna ennyire előre...
Egyrészt, a nyanyának világosan meg van mondva, hogy csak biléta ellenében adhatja ki a cuccokat (mint minden helyen). Ha ennek ellenére kiadja, és valaki átveri, akkor alaposan ráfázik... Nem hiába tagadta meg a dolgot, féltette az állását. A hangot pedig sosem kell ilyen helyzetben felemelni, minél halkabban beszélsz, annál nagyobb az előnyöd.
Az ilyen helyzetek elkerülése végett spanolok le először a személyzettel egy bármilyen helyen, ahol bilétát adnak -
EQMontoya
veterán
válasz
Yushchenko #29 üzenetére
minket is próbáltak inzultálni 1x, de akkor 7en voltunk... A kolink elég gettós környéken volt, kinn a csába, és járt arra néhány tehervonat, jó hangosan, amikor is kifejtette 1ik társam, h ''Itt bezzeg dübörög a gazdaság''
[Szerkesztve] -
Yushchenko
őstag
válasz
EQMontoya #28 üzenetére
Pozsnyba egyetlen szép hely van az Óváros(Stare Mesto)... A többi része viszont pfff... Ugye a Duna bal oldalán lévő részen csak panel található, kijjebb pedig ipari telepek és tényleg frankó kis gettós környékek vannak. Hozzá kell tennem, kerültem összetűzésbe szlovák skinhead-ekkel
, sajna én csak egyedül voltam
-
EQMontoya
veterán
válasz
Yushchenko #27 üzenetére
mi is, ne aggódj, mivel magyaroknak szervezett matekverseny volt, mi voltunk létszámfölénben a legtöbb helyen.
Amúgy nem rossz hely, bár 1-2 városrész nagyon gettó. A belváros viszont szép.
mod: lehet, nem kéne szarrá offolni a totyikot?
[Szerkesztve] -
EQMontoya
veterán
válasz
Yushchenko #24 üzenetére
felvidéki matekverseny volt, Pozsonyban
-
DeusHun
őstag
Hát sztem mondtam volna neki 3x, h adja oda, aztán beugrottam volna, majd megfogva a cumóm távozom. Ha meg elkezd hőbölögni közölni, h mivel nem adott róla semmit, hogy én azt átadtam így lopásnak minősül a dolog, tehát ha nem akarja, hogy perbe fogjam STFU. A tápkábellel játszon ne a magyar emberrel.
-
EQMontoya
veterán
válasz
Yushchenko #20 üzenetére
addig ütjük, ami nem szólal meg... mi voltunk többen
-
Yushchenko
őstag
Magyarul beszéltél egy szlováknak?
Micsoda véletlen hogy nem teljesítette a kérésedet...
Én azóta tok valamennyit szlovákul, mióta volt egy idő, hogy kijártam heti szinten pozsonyba.
Érted odamész:
-Jó napot! Kérek 2 vonaljegyet!
-dva?
-Igen
-dvadesetsest korún
-(fizetek) köszönöm, viszlát!
-Dovid'enja
Persze ez sem általános, de elég rendszeres szlovákiába, fiatalok persze hogy nem tudnak magyarul, de kicsit öregebbek(<40) már szinte mind(jó slota nem biztos)... Dél-Szlovákiába meg tul. mindenki tud magyarul, max nem fog megszólalni
-
Jégkokó
veterán
Én pont az ilyen dolgok miatt nem adom be soha a cuccomat a ruhatárba ,nem kell nekem hogy vmi vén banya pampogjon.Igaz kicsit melegem lesz a vastag kabátba ,de max leveszem és a kezembe fogom
-
Blaise
veterán
válasz
Yushchenko #17 üzenetére
Jó nem is nézem ki belőlük, hogy tudnak, de ha külföldön rámripakodnak akármilyen nyelven rájövök, hogy nem vagyok szívesen látott vendég
-
Blaise
veterán
Sajna nem lett volna nyerő dolog, mivel a nő már az őröket hívatta. A múzem előtt pedig voltak rendőrök. Képesek lettek volna nagy botrányt csapni
Igazából mi megszívtuk egye-fene, de ha a külfüldiekkel is eljátsza ugyanezt akkor jó emlékekkel fognak távozni kedves országunkból -
^Bundi^
őstag
Lehet, hogy a 2. mondatánál lebontottam volna az arczát...
alap, hogy panaszkönyv felettese..ha mindenki beír 1 ilyen után (osztály 20-30 fő) akkor nem sok jora számíthat aza némber..
10 percnél tovább tuti nem bírtam volna.. -
EQMontoya
veterán
Hát, ezek sajnos mindenhol ilyenek, nem csak ott. Szlovákiában próbáltuk elmagyarázni a kollégiumban a portásnak, h nincs ágynemü... mindezt magyarul, olaszul, angolul, franciául, és németül kiséreltük meg. Végén keritettünk egy szlovákul tudó magyart, de addigra már lincselni is lett volna kedvünk
[Szerkesztve] -
zsiga667
addikt
Egy szó nélkül elvettem volna a cuccaimat, próbáljon csak megállítani ha tud...
-
Yushchenko
őstag
Hát sajnálom.
Amúgy keletiből jár busz a múzeum felé...
Sajnos az igaz hogy sok öreg, nyugdíjas dolgozik ott... én anno audioguide-oltam ott. -
ftc
nagyúr
Ok megértem,hogy nem adhatja ki...de akkor se normális állapot ez..ha tudod fejből mi van benne és hol akkor tuti a tied a cucc.
-
finest
addikt
Miért nem hívattátok ki a főnökét?
-
Daneey
tag
Ez egyszerűen hihetetlen. Mo. egyik legnépszerűbb múzeumában egy ilyen nyanya legyen ruhatáros... Botrányos... Én a természetemből adódva már az első pofázásánál felemeltem volna a hangomat, hogy hogy merészeli...
Hihetetlen...
U.i.: a budapesti műjégen a ruhatárosok normálisak - tapasztalat -
Blaise
veterán
Hát ez sajnos így volt
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HP core i5-ös fémházas Folio 9470m kifogástalan állapotban!! AkciÓÓ!
- A legolcsóbb!!! Dell Latitude 6. gen. core i5-ös notebook olcsón!!!! AkciÓÓ!
- Olcsó Laptop! Dell Latitude 7280. I5 7300U / 8GB DDR4 / 256GB SSD
- MSI Thin GF63 12VF 15.6" FHD IPS 5-12450H RTX 4060 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Apple iPhone 16 Pro Max - Desert Titanium - 256GB 1 ciklus 100% akku! 1 év garancia! Új készülék!
- Samsung Galaxy A52s 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix GTX 1080Ti 11GB GDDR5X Videokártya!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Hp Prodesk 600 G3/ G5/ G6 SFF-MT / i5 8-9-10 gen, Hp EliteDesk 800 G4 / Win11- Számla, garancia
- AKCIÓ! ASUS PRIME Z390-P i5 8600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB GDDR6 DEEPCOOL Matrexx55 630W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest