- Akciófigyelő: Ha kéne vezeték nélkül CarPlay és Android Auto...
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Magisk
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- IP59-re szigetelte a Vivo az X Fold5-öt
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
Új hozzászólás Aktív témák
-
elit_hun
őstag
válasz
Salvador20 #27 üzenetére
hát igen...
Amugy most látom, megvan az 1000. lekérés
[Szerkesztve] -
elit_hun
őstag
válasz
Salvador20 #28 üzenetére
a 8600ULTRA hír a hardwareOC-nél volt
-
Salvador20
őstag
Ez valami nevetséges, hogy pár túlfütött ATI(AMD) rajongó mikre képes, hogy lealázhassák az Nvidia-t......nevetséges......még ha az adatok stimmelnek, akkor sokkal nagyobb ovációval jelentené be az amd, hogy ''igen.....megvan....kész vagyunk vele'', nem pedig egy ilyen nevetséges tesztel.....
-
athomi
veterán
hűtés nélkül az araboknak bizonyára fog tetszeni...
-
elit_hun
őstag
Azért nem hittem volna hogy ekkora az érdeklődés a fake teszt iránt
Már majdnem 800-an töltötték le
-
BloodRay
veterán
Hát ez a teszt nagyon kész!
Már nem a fordítás, azt nagyon köszi!
100m-ről lehetett látni, hogy fake!Kis radeon funok...
Mellesleg az azért egyébként sem venném olyan triviálisnak, h az új radeon megveri a 8800-t.
1900XTX-nél meg 40-70%-al gyorsabb geforce szóval azzal nem tudom mit is akartak(még crossfire-ben sem hinném h közel lenne de az már más dolog -> 8800 sli?)... -
stitchie
tag
hoáx
http://www.theinquirer.net/default.aspx?article=36671 - mármint az inquirer szerint
-
feka007
veterán
Nekem az oldal nem tetszik ahonnan van a cikk
Nem veszem be az első tesztet, még ha tényleg nem is fake
[Szerkesztve] -
Sh4rKy
senior tag
bocsi skacok de ez marhára nevetséges... már nemazért, de tényleg sehol egy kép... én a cikk írója helyében (mármint a level505.com-on) legalább egy fake képet raktam volna fel a kártyáról vagy bármi... photoshoppal összelehetne ügyködni simán...
nhamind1...
amúgy:
Daweee... miért is volt egyértelmű? nemhiszem hogy az olyan egyszerű... -
orbano
félisten
ha már fordítás, akkor lehetett volna teljes a fordítás, a 'feature'' listában semmit sem fordítottál. aki nem tud angolul annak ez is problémás lehet... a bődületes helyesírási hibákat meg sem említem
amugy fain kis fantáziacikk, köszönjök. remélem a valódiakat is hasonló buzgósággal fordítod majd a hazai publikumnak -
cousin333
addikt
válasz
Foglalt név #12 üzenetére
Most már igen...
-
cousin333
addikt
Akkor talán a cím mögé tegyél egy (?) -t...
A level505 honlapja jelenleg:
''Service Temporarily Unavailable
The server is temporarily unable to service your request due to maintenance downtime or capacity problems. Please try again later.''
Vagy megrohamozták a honlapjukat, vagy már menekülnek.
[Szerkesztve] -
elit_hun
őstag
Hé,sztem is fake,de lehet hogy nem?Szal gondoltam beírom ida a logoutra,csak abiztonság kedvéért
-
rudi
nagyúr
Hát ja. Ha gondoljátok írok most egy R600 tesztet a 8800 GTX-nél olyan 5-10%-kal gyorsabb VGA-ról, aztán egy másikat a 100 MHz-el felhúzott 8800 GTX utódtól, ami az R600-at veri egy picivel, aztán még egyet az R600 felfrissített változatáról, ami ismét egy picivel jobb lesz és így tovább. Nevetséges, hogy mivel indokolták, hogy nincs kép
Még egy nyomorult driver-screenshot összeretusálására sem vették a fáradtságot.
-
Brae
őstag
Az R600-as topikba már leírtuk, h ez a teszt egy légbőlkapott f@szság, ráadásul az NDA-t is sérti...
-
Remington
őstag
én ezt nem értem hogyha az x1950xtx-re tudnak rakni gddr4 memót akkor erre miért nem tudnak már a megjelenéstől..
-
elit_hun
őstag
bocsi,nem tudom hány óra van,nem MO-n vok,azt hiszen itt 1 órával több van,ha beigazolódott a teóriám kb 4 perc és látató lesz..sry...
-
elit_hun
őstag
Hogy tetszet a kis forditásom és röviditésem?A cikk kb 2 perc mulva lesz látható.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Kerékpárosok, bringások ide!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Akciófigyelő: Ha kéne vezeték nélkül CarPlay és Android Auto...
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- BestBuy topik
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- További aktív témák...
- Lenovo Legion Pro 5 16IRX8 - prémium garanciával!
- Csere-Beszámítás! Akciós Gamer PC! R5 5500 / GTX 1070Ti Rog Strix / 32GB D4 / 500GB SSD
- ThinkPad L13 Gen5 13.3" FHD+ IPS Ultra 5 125U 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Új Bontatlan Sony WH-1000xm5 bluetooth fejhallgató.
- Eredeti Bose QuietComfort Bluetooth fejhallgató
- Lenovo Legion 5 Gaming. Az ár irányár, komoly érdeklődés esetén van lehetőség egyeztetésre
- Apple Macbook Pro 14" (2024) - M4 - 16GB/512GB (mw2u3sl/a) Asztrofekete - Garancia - 18 Ciklus
- ÚJ Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Ezüst -(2025) - 3 év gari - MAGYAR
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 15" 2019 i9 9980HK 32GB 500GB Radeon Pro 560X hibátlan működéssel
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged