- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- One mobilszolgáltatások
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Telekom mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
chop
őstag
Ugyanmar, 20 evesen nehogy mar ne bulizgasson, es ha mar bulizgat, akkor ne iszogasson!
Feltetelezem neked is lecsuszott mar par korty alkohol a torkodon, megse lettel alkoholista.
Itt is orbitalis kulonbseg van iszogatas es iszogatas kozott, igenis lehet ezt kulturaltan, igenyesen csinalni, ugy, hogy kozben meg jol is erzed magad. Es nem hiszem, hogy aki kicsit pityokas valamilyen bulin az mar haszontalan tagja a tarsadalomnak. Pont. -
dragonfx
veterán
De ez speciel nálam igaz is, nem tudom a másik kolléga erről mit gondol. Nem is gondolok a piára sosem, sőt még lehet 1 rossz hangúlatú partyban sem az jön le, hogy fúúú na akkro most cisnáljunk valamit, mér ne igyunk, inkább akkor semmi sem iszok, max.ücsit.Gondolkodtam rajta ha olyna helyen vagyok ahol a zenestílus, amit mellesleg bejövős, és kell a speed up, nem e kifizetödőbb anyagilag és hatásilag is 1 eX, mint sok 1000 ft piára, na akkor vajon melyika károsabb.hmmmmm nem tom.
A másnaposság nem feltétlen piaa függvénye sima túlhajtottságtúl is lehet irtó ilyen helyzteben.Megoldás a sok alvás.
[Szerkesztve] -
dragonfx
veterán
mér haladna????
Nem azt írta hogy nem tudná abbahagyni
Én pont aminőségi tényező miatt sosem iszok csapolt sört vagy decis bort mert ismerem a magyar embert.Ha ott a dobozos vagy üveges inkább az.De a rövid az is csak minőségiből, de persze persze tudom sokan a inőséget inkább mommersznek mondják, de ez nem így van, a 2 meredeken más.
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! Apple Macbook Air 13" 2020 M1 8GB 256GB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40A9 docking station
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA be quiet! 650W
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro R50-C - i3-6G I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged