Hirdetés
- Apple Watch
- Telekom mobilszolgáltatások
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Örömhír: nem spórol Európán a OnePlus
- Samsung Galaxy S25 Edge - a tegnap határán
Új hozzászólás Aktív témák
-
veze
őstag
szia..
én is fucsáltam hogy nem látom, a másik gépemen látszanak,és a system fájlok sem rejtettek. na mindegy
létrehoztam, akko se kérdezett rá hogy felülirja e..mosmá van
akkor azt teszem, hogy veszek mellé mégegyet, egy darab gigás olcsobb is valamennyivel mint 2x512.. köszi a segitséget
most a ramdiskkel probálkozok, letöltöttem a korábbi hsz.-ban emlitett ramdisk verziot,sikerült is simán telepiteni, B meghajtóként beállitott magának egy területet (nem tom mi alapján pont akkorát) letöltöttem hozzá azt a kis segédprogit is ugyanonnan amivel lehet(ne) a tulajdonságait változtatni de az nem indul el...(( igy aztán semmit nem tok rajta variálni..(
Új hozzászólás Aktív témák
- XBOX Series S 512GB, 6 hónap teljeskörü garanciával, üzletből eladó!
- Ár alatt extrákkal!!! Ubiquiti Unifi UCG-Fiber eladó. Gar:2027.05-ig Fox az árban.
- Brother HL-L3210CW színes lézernyomtató
- Nintendo Switch OLED 20.5.0, 512GB MicroSD + okositott OLED Atmosphere 3 hó garanciával
- Eladó egy fekete Yamaha AG03 MKII keverő / külső hangkártya!
- LED Neon kötél 5 méter 8W/méter / 12 hó jótállás
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3536,100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF B760M i9 14900K 32GB DDR4 1TB SSD RX 7900 XTX 24GB ZALMAN Z1 Plus Seasonic 850W
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
- Google Pixel 10 Pro XL Moonstone Super Actua 120 Hz, Pro kamera 5 zoom 256 GB Használt,Gari
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
létrehoztam, akko se kérdezett rá hogy felülirja e..mosmá van