- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Magisk
- iPhone topik
- Garmin topik
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Azonnali navigációs kérdések órája
- További kavarás a Pixel 10-ek körül
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mcray
senior tag
Húú, ezzel jól beletrafáltál. Első gondolatom az hogy iszonyat naív módon gondolsz a nőkre és a párkapcsolatokra. Egy párkapcsolat lehet harmonikus vagy egy csatatér, minden esetben az dominál, hogy a 2 fél ''mit ad bele'' a közös befektetésbe. Ha azon a véleményen vagy hogy nem ''HARCOLSZ'' meg egy kapcsolatért, mert nincs anyagi egzisztenciád, akkor azt kockáztatod, hogy magad és a lelki lényed alacsonyítod le NULLÁVÁ. Egy kapcsolat nem a pénzről szól és ha van pénzmozgás egy kapcsolatban nekem az egyetlen elfogadható út az ha a terheket a 2 fél egyenlő arányban elosztja. Már rég nem létezik olyan, hogy a nő otthon mos, főz, takarít, gyereket nevel, míg te kidolgozod a lelked, hogy mindent te állhass. Én is dolgozok , ő is dolgozik, és ha minden jól megy ketten mosunk, takarítunk, főzünk( Imádok főzni)
23 vagyok és 16 éves korom óta csak komoly kapcsolat céljából kezdeményeztem 12 lánynál. Az eredmény: 1 két éve most is tartó, 1 egy éves, 1 fél éves és a többi mind 3 hónapnál rövidebb kapcsolat volt. 3 hónap alatt sok mindent le lehet szűrni és dönteni tudsz. Azt hiszem minden nő megérdemel 3 hónapot az életedből, ha pedig valaki különösen értékes akkor nem szabad elengedni.
A pénz ''csak'' ''ARCOT'' ad neked az igazi helyére. Ha úgy tetszik egy maszkot, amit vagy magadon hagysz, vagy leveszel és maradsz aki vagy, akkor is. ha Milliárdos üzletet csinálsz. Javaslom tanuld meg a satáj arcodat megmutatni a nőknek mielőtt a pénztárcád adod nekik. Egy Normális, pénzes pasi, többet ér mint egy (csak) pénzes pasi. Nem a pénz hozza majd el neked a boldogulást hanem te magad. És most szaladj ki az utcára és üvöltsd hogy: SZABAD VAGYOK. Sok sikert!
Pontosan! Ezt a gondolatot kerestem: Szükséged van viszonyítási alapra, és bizony egy párszor meg kell magad égetned. Nincs mese
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- GPD Win Max 2 brutális handheld gaming pc makulátlan állapotban dobozával.
- AM5 Ryzen7 Win11 FullHD gamingPC 2-3év garanciával (8700G/4060Ti/32GB/1TB M2/WiFi6/BlueTooth/Win11
- Honor 400 Lite 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- iPhone 12 Pro Max / 128 GB / 88%-os akku / gyári független / Pacific Blue
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 Ultra , 8/256 GB , Kártyafüggetlen
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB DDR5 RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép PC Játékra! R5 8400F / RTX 3070Ti / 32GB DDR5 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged