- Megjött a jubileumi Pixel széria
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Samsung Galaxy S25 Edge - a tegnap határán
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Honor Magic V2 - origami
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- OnePlus Nord 5 - lehűti a kedélyeket
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
tiv83us
veterán
válasz
bolondember #28 üzenetére
''-drága
-túlhájpolt
-árához képest szűk szolgáltatás kínálat
-erősen szolgáltatófüggő...''
Draga: Attol fugg hol nezzuk. Magyarorszagon, magyar fizetesekhez kepest az. Engem nem erint.
Tulhajpolt: Nem ertem.
Szuk szolgaltatas? Igen, nem tokeletes, de folyamatosan dolgoznak a frissiteseken.
Szolgalat fuggo? A Cingular /Mostmar AT&T/ a Verizon Wireless elott a legmegbizhatobb tarsasag, nagyonjo lefedettseggel rendelkezik es az elofizetesi koltsegeik is kedvezoek.
Igen vannak vetelytarsak, mint ahogy az iPod-nak, igy az iPhone-nak is vannak/lesznek.
Persze biztos joval olcsobban, de mint az iPod ''ellenfele'' a Zune, ugyanugy belefognak bukni, mivel az Apple ''sajnos'' eros a piacon es az iPhone es az iPod igenis jo.
Ezt a hiperhajpolast tenyleg kifejthetned, ezt a szot nem ismerem, shame on me.
Lehet draga, lehet, hogy tulhajpolt /fingom sincs mit jelent/, de telitalalat, mint ahogy azt az eladasi statisztikak is mutatjak. En kiprobaltam, nekem elmeny volt. Be is szerzek egyet, ahogy lejar par honap mulva a Sprint-nel az elofizetesem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi Redmi Note 11 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bezámítás! Lenovo Thinkpad T14 Gen 5 üzleti - Ultra 7 165U 16GB DDR5 512GB SSD Intel Graphics WIN11
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 1700X 16GB DDR4 128GB SSD 1TB HDD GTX 1650 Super 4GB Zalman T7 Chieftec 400
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF A620M R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RX 6800 XT 16GB ZALMAN I3 NEO Gigabyte 750W
- Referencia Weboldallal Világítós bill+laptop bill magyarítás. Rania 3M -is! Touchpadok is.Posta ok
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest