Új hozzászólás Aktív témák
-
Vamp
senior tag
Pusztán arról van szó, hogy szvsz teljesen felesleges a mai processzorarchitektúrák mellett ennyi pénzt kivágni az ablakon mindenféle baromságra. Tiszteletben tartom természetesen az egyéni döntéseket, sőt, semmi közöm hozzá, ki mire költi a pénzét. Pusztán a gazdaságosságot, illetve a dolog értelmét firtatom a legtöbb esetben.
Kétszer is elolvastam az írásod, kerestem az okot a hűtőcserére.
Csendben lenne a géped akkor is, ha minimális próbálgatással, esetleg drótozással módosítanád a gyári procihűtő forgási sebességét. Egy ekkora procihoz teljesen fölösleges a Ninja, gondolom nem húzod szénné, nem terheled 24/7, stb... Ha a gyári hűtést csak 30%-on járatod, már meghallhatatlan. Tudom, mert sok ilyennel volt dolgom. -
Vamp
senior tag
Két kérdésem van:
-miért éri meg 10K-t 3-4 fok eltérésre költeni?
-miért nem elég a gyári hűtés egy ilyen procihoz? nálam terhelve 44 fok körül mászkál a 3200+os, cnq off, gyári hűtő pedig az egyik molexből kapa az áramot (molex csati két szélső bemenetébe dugtam a hűtő drótját), így kb 50%-on pörög a venti
(-végezetül off, általánosságban minek költenek az emberek tízezreket házhűtésre? ilyen melegben hótmindegy hogy nyitott, vagy jól szellőző házzal van dolgunk)
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 3511 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B650 R5 7600X 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3070 8GB MSI MPG Gungnir 100 Enermax 750W
- Új monitor állvány - csak össze lett szerelve
- Telefon felvásárlás!! Honor 400 Lite, Honor 400, Honor 400 Pro
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest