Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• luciferc

őstag

válasz Kalandor #65 üzenetére

ezt komolyan így gondolod? és akkor utána 5 évig pereskedjenek a moslék magyar bíróságokon seggfej magyar bírók baromságainak kitéve, hogy arra a 2 hétre kapjanak valami kis nyamvadt magyar kártérítést? Hiszen a szomszéd kárt okozott nekik azzal, hogy rákapcsolódott a laptopjukra (ugyanis vita kérdése lehet, hogy mi kapcsolódott hova). mi az, hogy két hétig nincs net, mert a szomszéd fatökű (amúgy mint mondtam, egyszer ide, egyszer oda kapcsolódott)?

ha nem tud róla, nem használjuk a szomszéd vizét, villanyát, autóját, nejét, netét.
    ha a szomszéd átnyomja az én lakásom hálózatára a villanyát, amit nem tudok onnan eltüntetni, akkor miért is nem dughatom be abba az én vasalómat? kérte valaki, hogy kössön rá a hálózatomra?

Sőt, miért is a net használója hibázott? Hiszen a router és a laptop összekapcsolódott, és ha az ssid-et sugározta a router, akkor az bizony egy meghívás. Technikailag a laptop bekopogott a routerhez, a router pedig beengedte. Így szerintem nem csak jóhiszeműnek, de teljesen jogszerűnek is tekinthető akár a dolog. Ez egyáltalán nem a nyitva hagyott ajtó esete!

ha nem ilyen faszkalap és seggfej bírók lennének ebben az országban, akkor szívem szerint be is perelném a szomszédot pusztán próbaper címén, de ebben az országban a bíróságok szarra sem jók.

Szóval máshogy látjuk keményen a dolgokat. Aki más titkosítatlan netjét használja bizonyos határok között, vagy a szomszédjáét, mert a laptop magától arra kapcsolódik, az szerintem egy picit sem hibázott. Ellenben a titkosítatlan netet szolgáltató, akit a szolgáltatónak, és mondjuk a mi példánkban nekünk (illetve a bíróságna) is keményen meg kellene büntetnie. Sajnos ez csak álom.

Új hozzászólás Aktív témák