- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Honor Magic V2 - origami
- Mobil flották
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
pmikloska
aktív tag
Hopp, lehet, hogy nem a legjobb képet raktam be ez ügyben, mert ez ráadásul érintőképernyős, és így még több elemből áll, de a témához tartozó részletek rajta vannak...
-
pmikloska
aktív tag
De azért remélem, ezzel nem azt akarod mondani, hogy rosszabbak az elődeiknél?
Ez butaság lenne.
Az az előnye, hogy nincs hátránya... valahogy így van ez inkább.
A lényeg, hogy szebbnek tűnik. Nem a szabad ég alatt használjuk általában, annak ellenére, hogy hordozható gépekről van szó, szobában pedig, ahol nem közvetlenül az ablak alatt van, határozottan jobb, és ott nem fénylik.
Más dolog egyébként a színhűség. A notebook-ok nagy részében a kijelző valójában meg sem közelítheti!! a valódi színeket, mivel, és most figyeljetek: 262,144(6bit) szín megjelenítésére képesek!Az adatok megtekinthetők a nagy gyártók oldalain. Egy példa:
[link]
Látható, hogy gond van a betekintési szögekkel is, és a kontraszaránnyal is. Éppen pár napja ültem egy ViewSonic LCD előtt, ugyanazt a Logout oldalt néztem, mint a notebook-on, és látványos különbség volt közöttük.
De azt hiszem, egy notebook nem is kimondottan komoly grafikai munkákhoz van kitalálva. Ott a VGA kimenet, lehet rá kötni külső megjelenítőt.
A működésükről egy kép:
Elvileg a különbség:
[Szerkesztve] -
pmikloska
aktív tag
Nem gond, hogy megírtad, a válaszom a következő. Egy bizonyos ár felé úgy látom nem mehetnek a vásárlók ma Mo.on. Hidd el, én is szívesen írtam volna, hogy milyen kiváló grafikai képességekkel rendelkező gép volt a kezemben stb., de azok bizony drágák. Az itt bemutatott gép megvételének például nem is ez volt a célja, de volt már nekem ATI x700-as videokártyával ellátott notim is, sajnos hibás volt a gép, így most Lenovo-m van, de ki kell ábrándítsalak, mert ugyanebben az árban a Lenovo már csak Intel GMA950-nel jött. Milyen jó lett volna egy ütős videokártya, de nem futotta rá.
És még így sem a legolcsóbbak között volt, elhiheted. Akinek drága gépe van, az leginkább komoly üzletember lehet, vagy munkahelyi gép stb. és nem ír bemutatót a Logout-ra.
[Szerkesztve] -
pmikloska
aktív tag
Eredetileg úgy szerettem volna, hogy két kép van egymás mellett, így nem kell túl sokat gördíteni az oldalon. Mivel a szöveg eléggé összefüggő blokkokból áll, nem szeretném képekkel megszakítani. Hadd legyen ez amolyan szerzői szabadságom... Van rá lehetőség, hogy egymás mellett is elhelyezhessek két képet?
Tulajdonképpen most hova tűnt a második részem?
Várom a segítségeket a cikk készítéshez, és a hozzászólásokat a leírásomhoz. -
pmikloska
aktív tag
Szerintetek nagyobbra vegyem egy kicsit a képeket, vagy inkább linkeljek be nagyokat, vagy semmit nem kellene módosítanom?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Nintendo Switch 2
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Bestbuy játékok
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- OLED TV topic
- Autós topik
- Windows 11
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- LG 65C4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
- AKCIÓ! "ÚJ" Microsoft Surface 5 13,5 notebook - i5 1235U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe IGP 27% áfa
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Microsoft Surface Laptop 3 - 15 col - Fekete
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X250 - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 12,5" HD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest