- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- A hagyományos (nem okos-) telefonok jelene és jövője
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Petek
tag
Gratulálok a cikkhez, de az alábbi idézeten szétrözhögtem az agyamat
Visszatérve a doboz tartalmára, valahogy utólag lett belecsúsztatva egy házilag írt lemez, nyomtatott címkével felragasztva, amin Windwos Vista meghajtó programok vannak. Legalább ennyit adtak, persze erre még nincs szükség.
256 mega memóriára társaságába vistát telepíteni?
Maga a gép ennyi pénzért nagyon jó vétel, én csak egy kis rammal egészíteném ki, mert 256mega mellett én idegbajt kapnék még xp-vel is -
Akheron
senior tag
Én sem szedtem még szét az enyémet. Terveztem, de mindeddig lusta voltam.
Holnap talán sort kerítek rá, ha eszembe jut.
Neked nem tűnt fel esetleg, hogy lecsukott képernyővel való mozgatáskor narancssárgán kezd világítani a HDD LED? Ha tapasztaltál ilyet, az elvileg azt jelentené, hogy van benne érzékelő. -
pmikloska
aktív tag
Hát... bánom, hogy nem kaptam le az alján a hdd borítást. Akartam, de elfelejtettem.
[Szerkesztve] -
Akheron
senior tag
Nem a címben szereplő típusról írtam, hanem az enyémről.
Mindenképpen kell lennie benne; mindennapi használat során is tapasztalom a működését/meglétét. Szólni viszont nem szól, mikor működésbe lép, bár lehet, hogy be lehet állítani...
(Kimaradt nálad egy ''nem'' szócska a ''csak'' elől.)
-
karib
addikt
Meg lennék lepve, ha tényleg lenne benne gyorsulásérzékelő és csak a HDD körüli gumi/szivacs bakokat jelölik ilyen díszes néven. Ha meg benne van, akkor ez valami nagyon maradék, összelapátolt készlet lehet - ami önmagában még nem baj.
Általában van hozzá egy utility, ami szól, ha működésbe lépett a gyorsulásérzékelő (a riasztás persze kikapcsolható). -
Akheron
senior tag
Működik is rendesen, hál istennek.
Ha lecsukom a képernyőt, és felkapom a gépet, nyomban parkolóállásba helyezi a meghajtót; ekkor a HDD LED sárga színnel világít. Egyszer próbáltam szabadesést imitálni nyitott képernyővel - akkor is azonnal reagált. Bár gondolom nem tesz kifejezetten jót a meghajtónak, amikor parkolóba csapja a fejeket.
(Van ehhez a szolgáltatáshoz külön illesztőprogram is, de nem tudom, hogy ez vezérli-e a működését, vagy csak a segédprogram működéséhez kell, és a védelem teljesen hardveres...) -
Peter M
tag
Mobile Data Protection 3d a gyorsulas erzekelos, HPQ-NCxxxx k be is ilyen van...
-
elit_hun
őstag
nem rossz 100K-ért
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Fotós felszerelés - Stúdió lámpa / Softbox / Vaku
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
- AKCIÓ! ASUS B460M i7 10700 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB KOLINK Observatory TG TT 600W
- Csere-Beszámítás! Asus Prime RTX 5060Ti 16GB GDDR7 Videokártya! Bemutató darab!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged