- Motorola Edge 40 - jó bőr
- iPhone topik
- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Eastman
addikt
...közben az urak itt már beelőztek a pontos infókkal.
Kiegészítés után: Ja, hát Bömbölő meg Porsche az volt rogyásig az utakon.
Volt amiből nénik-bácsik szálltak ki. Ugye a német nyugdíjak stb, stb, stb...
-
Eastman
addikt
Hahó, én Szilveszterkor voltam Münchenben a barátnőmnél. Nagyon jól éreztem magam!
Ha nem zavar kiegészítem egy-két magyarázattal és január eleji képpel a beszámolód.
Először is (fontossági sorrendben
) a Highline Towers képednél jobboldalon a Lövenbrau sörgyárat és a sörkertet láthatjuk!
Nagyban itt és az oroszlán itt.
A Bayern München stadionja. című képednél (az autópályán útban a BMW gyár felé) jobb oldalon az Olympiapark részeként az Olympiahalle széle látható. Középen az Olympiahalle mögötte a TV torony (annak a tetején a körbeforgó étterem
és a Rockmúzeum!!!) balra a háttérben a BMW gyár. Az Olympiapark elrendezése itt.
Ezt a képet az Olympiastadionból készítettem.Nagyon érdekes a létesítmények egységes tetőszerkezete amelyből ízelítőt az Aluljáró című képeden láthatunk. Részletesebben itt, itt, itt, itt, itt, itt és itt látható. Végig lehet kirándulni az Olympiastadion üvegtetején ha megfelelő számú eurót befizetsz. Két biztonságikötél, karabíner, kísérő. (Azért van a kiskapu az utolsó képen. ) Olyen oszlopok tartják az egészet mint amiket a háttérben látsz. Plussz drótkötelek.
Egy gyönyörű panorámakép a netről: [link]
A Nem tudom hogy mi csoda, de gyönyörű volt című képeden a Propyläen (Propüleák Kapuja) látható a Königsplatzon, melyet I. Lajos a művészetpártoló bajor király éppíttetett 1848-ban. 1862-ben készült el.
Végezetül az én müncheni kedvenc "építményem".
...és itt. Befordultam egy utcasarkon és elém (rám) lépett.
Elképesztő érzés volt törpeként állni elötte.
Ha szeretnétek, tűzök be Bierhaus-os képeket is.
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 77G3 - 77" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i7-8GEN I 16GB I 256GB I 14" WQHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Microsoft Surface Book 3 - 15 col, i7, 32GB, GTX1660Ti
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged