- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mobil flották
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Írországban lezárult, az USA-ban csak most indul az Apple dráma
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Légies iPhone halvány színei
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
totj80
tag
válasz
iSzervizBuda #68 üzenetére
Az én kérdéseimre jött válasz,és köszönöm. Viszont ha magyarországon nincs vagy nagyon ritka az A kategoriás alkatrész akkor honnan a bánatbol szedjek jo minöséget? Nekem nem kell a C amit irtatok,hogy olyanok vannak. Megtudnátok mondani hol lehet kapni A minöségüt? De jobb lenne ha valahol valaki teljesen eredetit árulna. Ez a 95 ezer forintos csere telefon meg elég drága azért ,hogy ugyan ugy használtra cseréljék,még ha adnának érte egy ujat,de nem,igy azért huzos.Tehát ha valaki tud eredetit vagy tudja biztosan hol csinálják a kijelzö cserét A minöségü alkatrészböl az szoljon légyszi.
-
sicli
tag
válasz
Szerintem nincsen szó népharagról, egyszerűen ez Magyarország. 10 millió okos és mindenhez értő ember országa vagyunk
Mindent tudunk, ráadásul mindenkinél jobban, aki az ellenkezőjét állítja, az szerintünk hülye és tudatlan. A politikánk verhetetlen, mert ahhoz is értünk! Tudjuk azt is, hogy az Apple honnan, hová, mit szállít, mennyi az ÁFA, sőt még az iPhone 7-et is mi találjuk majd ki, csak az okos Magyar nem kaphat érdemet érte és a gonosz Apple azt állítja, hogy az Ő ötletük.
Jó és megfontolt a válaszod, de sokan kiragadják majd azt, amibe bele lehet kötni
Leginkább azok, akik szintén próbálkoznak szervizeléssel, de nektek jobban fut a szekér, mert mint írtam, Ő is okos(abb)!
Amikor volt egy ingatlanirodám, írtam egy cikket, megjelent sok helyen, újságokban is. A legjobb reklám volt, aki fikázta mind ingatlanos volt.
Jó munkát nektek!
-
törölt tag
válasz
Szimpla kérdés!
Ezt miért nem lehetett feltüntetni már elsőre? Hiszen várhatóak voltak mind a kritikák, mind a kérdések.Utólag viszont köszönet!
Új hozzászólás Aktív témák
- Gigabyte B450M S2H + Ryzen 5 1400 kisebb-nagyobb hibával
- Nokia 105 4G (2023) charcoal, Nokia 110 4G (2023) midnight blue
- ASRock B550 PG Velocita + Ryzen 5 3600 + 32GB (4x8GB) DDR4 3600Mhz CL18
- Philips 58PUS8505 Smart LED Televízió,146 cm, 4K Ultra HD ,Android, Ambilight, HDR10+ KIJELZŐHIBÁSAN
- Canon EOS 250D kiegészítőkkel, táskával (CSAK 200 expoval !!! )
- Bomba ár! Dell Inspiron 5405 - Ryzen5 4500U I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép PC Játékra! I3 10100F / RTX 2060 12GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 480+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- Apple iPhone 8 64GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Xiaomi 14 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest