- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Magyarországra is megérkezett a Honor X9c
- Poco X6 Pro - ötös alá
- One mobilszolgáltatások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- iPhone topik
- Bemutatkozott a Redmi Turbo 4
- Magisk
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Clarke
csendes tag
válasz zsúrficsúr #20 üzenetére
Nem igazán értem miért lenne biznisz csak 3GS-re fejleszteni. Miért jobb az, hogy ha csak 5 millió potenciális vevő van 10 millió helyett? Azt viszont el tudom képzelni, hogy megjelennek majd olyan játékok amelyek mondjuk nagyobb grafikai részletességet produkálnak 3GS-en, mint 3G-n.
-
blueMerle
veterán
válasz zsúrficsúr #20 üzenetére
Jó, kérdés, nem tudom. Ez nagyon szimpatikus az Appleben, hogy a régebbi készülék tulajok sincsenek magaról letojva, másrészről valóban ott van az is, hogy így a fejlesztés megtorpan egy idő után. Előbb utóbb biztos lesz egy nagyobb hangvételü váltás, de az 100% hogy nem a 3GS miatt. Gondolok itt formai és kezelőfelület újításra amit esetlegesen az eddigi telók, beleértve a 3GS nem fognak megkapni.
-
Cyberb0b
tag
Tetszetős a gta klón, nice cikk!
♦♣♠ A nő olyan, mint egy költői hasonlat. Ha szép, akkor az sem baj, ha nincs semmi értelme.. ;) I am 33% Geek ♦♣♠
-
Brianiac
aktív tag
Ezek a játékok/alkalmazások jók az összes iPhone-ra, vagy külön vannak 2G/3G/3Gs-re? Tehát ezek pl 2G-re is jók?
(Nem mintha lenne iPhone-om csak érdekel)Lumia 520
-
birel
csendes tag
Jó játék mind a Gang$tar-al már játszom is egy ideje. Én igazából még egy Age of Empires szerű játékra várok (eddig nem találtam csak hasonlókat de azok nem igazán jöttek be). Valaki esetleg valami ötlet? Köszi.
-
plus44
veterán
Mind nagyon jó, leginkább a logikai játékok jönnek be (sok pálya, elég nehezek, ergó nagy a játékidő és a kihívás). Itt a a Gear lett volna az, de nem kell hozzá nagy logika.
“This is where the road crashed into the ocean...”
-
[balu]
tag
Nekem inkább Civilization: Revolution kéne, viszont valahogy nem került be a magyar storeba.
-
Prof01
veterán
Egyre jobbak ezek az iphone játékok!
Four wheels move the body. Two wheels move the soul.
-
viszta99
tag
Ez nagyon tetszik nekem is !
-
Bling95
őstag
Elolvastam a tesztet és azonnal szippantottam le a gangstar-t és tényleg nagyon jó
-
blueMerle
veterán
az elso jatek mindent visz, hihetetlen mit ki nem lehet hozni ebbol a platformbol, koszi a bemutatot
-
Alpi
tag
Honnan vettétek, hogy az utolsó oldalon található második videó (Backbreaker) iPhone 3G-re esetleg 3G S-re megjelenne egyáltalán??? A videó végén fel is van tüntetve, hogy XBox360 és Playstation 3-ra jelenik meg.
Ja igen, bocsánat! Közben megtaláltam. A hivatalos oldalon fel van tüntetve, hogy iPhone-ra is megjelenik, tényleg! De nézzük már meg a képeket is...
...ilyen lesz iPhone-on! lol
Hippopotomonstrosesquippedaliophobia: félelem a hosszú szavaktól...
-
Bling95
őstag
Hát mit ne mond a Gangstar nagyon ott van , rögtön ki is próbálom
A modern combat is nagyon jól néz ki remélem gyorsan megjelenik
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Robotporszívók
- Google Chromecast topic
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Asszociációs játék. :)
- Milyen videókártyát?
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest