Hirdetés
- CES 2026: Makrókhoz is jó táplálkozáskövetőt jelentett be a Garmin
- CES 2026: Új autót mutatott be a Sony Honda Mobility
- CES 2026: Bemutatta a világ legkisebb aktív zajszűrős fülhallgatóját a JLab
- CES 2026: Látható gyűrődés nélküli hajlítható kijelzőt hozott a Samsung
- CES 2026: Alig nagyobb egy AirPods Pro tokjánál a Baseus 45 wattos power bankja
- Igazi csúcskészülék lett a Poco F7 Ultra
- MIUI / HyperOS topik
- One mobilszolgáltatások
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- CES 2026: Látható gyűrődés nélküli hajlítható kijelzőt hozott a Samsung
- Fotók, videók mobillal
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
ZooLee
senior tag
Töltés (tartósan 2A-rel vagy többel), távirányítás, iPod remote funkció, analóg és digitális hang, analóg és digitális videó jel, és ezek nagy része párhuzamosan is mennek. Ráadásul a lightning csatlakozó szimmetrikus, mindegy hogy dugod be - ez elsőre hülyeségnek hangzik, de a mindennapi életben nagyságrendekkel jobb, mint egy mUSB.
Elméletileg gyorsabb is lesz majd, ha megcsinálják, mert most még talán az USB 3.0 szabvány szerinti sebességgel sem megy.
-
Peterson_
addikt
Ja, nem is konkrétan(csak) az Apple-re gondoltam, mert szerintem(!) ezzel minden cég így lehet.
Legalábbis elég logikus lenne."Másrészt, fejlesztőként mondom, hogy egy tanulmány létezése még nem jelenti azt, hogy egy adott technológia piacra dobható, illetve sorozat-gyártható."
-Ezt Te bizonyára jobban tudod, én csak feltételeztem, és én is említettem a fiaskó dolgot meg a kockázatokat

-
Peterson_
addikt
Azért van bőven innováció, még ha csak tanulmány szinten is, amit bevezethetnének a piacra, de a most levő technológiát is el kell passzolni.
Ha meg megy a szekér, minek vállalnának feleslegesen kockázatot egy esetleges fiaskóra.fl0werstar:
- Engem a hajlítható telefon valahogy nem motivál, tényleges hasznát nem látom a mindennapi használat során.
(ha már 10 éve találok magamon egy zsebet, ahova elteszem a mobilom és még csak vágyat sem éreztem, hogy össze vissza origamizzak vele.)
Ettől függetlenül nem baj, hogy ilyennel is kísérleteznek, mert a fejlődésre szükség van.
A hajlítható kijelző az ellenállóság miatt már más tészta.
No meg ugye áttörés az akkumulátoroknál.
-
törölt tag
Natessék, kezdődik. Azért nem esek hanyatt ezektől a találgatásoktól, mint korábban sem. Ezzel nem a haterek sorába akarok beállni, csak számomra elég fura (de nem érthetetlen!) hogy amekkora hype van az egész cég körül, nem raknak le akkora döbbenetes cuccokat az asztalra. Nyilván az árat a kereslet diktálja, de másért sem fizetem ki azt, ahova a tömeg felnyomta. Ááááhhhh, asszem ezeket szeretni kell valamiért, hogy az ember értse, miről van szó. Nekem ezek a telefonok amolyan nagyon csinos papírnehezékek, de ízlések és pofonok. Csak mindig várom, hogy kijönnek újra valami olyannal, amire azt mondom. "ez igen, ez már valami!" A podjuk meg talán még a padjük is ilyesmi volt, jól összerakták és azóta sem igazi találtak ellenfélre. De a telefonjaik engem mostanában kicsit a Vertura emlékeztetnek...
-
Gadgetfan_
senior tag
(I)"Szerintem már így is túl sok iphone van az utcákon, legalábbis Budapesten biztosan. Ez pedig visszaüt egy olyan márkánál, amely deklaráltan az exkluzivitás érzetére építi egész marketing-stratégiáját."(/I)
Ezt meg honnan szedted? Az Apple, mint minden cég arra törekszik, hogy a lehető legtöbb telefont adja el. A legszívesebben azt látnák, hogy minden ember kezében iPhone van, ebből van a hasznuk. Az exkluzivitás nem azt jelenti, hogy valamiből kevés van, vagy ritkaság...

(#118) zooole Az Apple-nél ez nem a ppi növeléséről szól, egyszerűen azért négyszerezéssel növelnék a felbontást, mert így lehet biztosítani továbbra is az alkalmazások kompatibilitását visszafelé. Az Androiddal ellentétben az Apple figyel ezekre a dolgokra!
Új hozzászólás Aktív témák
- Poco F7 12/512
- iPhone 14 Pro / 128GB / Gold / Gyári kártyafüggetlen / eSIM only (205A)
- iPhone 14 Pro / 256GB / Deep Purple / Gyári kártyafüggetlen / eSIM only (207A)
- iPhone 14 Pro Max / 128GB / Silver / Gyári kártyafüggetlen / eSIM only (209A)
- iPhone 13 Pro / 256GB / Sierra Blue / Gyári kártyafüggetlen (206A)
- Kuriózum: Ozark Trail (amerikai) fejlámpa 600 lumen
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 128GB Black-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4206, 100% Akksi
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3893
- Keresünk Galaxy S21/S21+/S21 Ultra/S21 Fe
- Új, Aktiválatlan, iPhone Air (256 GB) (rendelhető)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

Anno mikkor lett HD2-öm én is ezt mondtam, hogy mekkora nagy tepsi, azt pár nap és már nem volt nagy.