- Fotók, videók mobillal
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Külföldi SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- Nem nyílnak a Foldok?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zunex
tag
Jó ötlet Apple! Hajrá Nokia
-
geri|
aktív tag
mondjuk talán először a gyártósorok között kellene rendet tenni, meg az antennás okosságot tisztázni...
-
vans?
őstag
Szerintem nagyon hasznalhato es jo otlet, bar engem nem erint...De ha lenne penzem Mac-re, biztos orulnek neki.
-
Rickazoid
addikt
Ez így jobban hangzik. Persze gondolom főképp találgatásról és nem hivatalos információkról van szó, de a cikkben olyanok szerepelnek, mint teleportálás, illetve "Maguk az állományok és beállítások adatbiztonsági okok miatt nem tárolódnának a másodlagos számítógépen, de a telefon jelenléte esetén a saját állományok elérése otthoni környezetben is biztosítható lenne", ami azt sugallja, hogy az elsődleges host maga az iPhone lenne.
-
koxos:8]
senior tag
Ez tényleg nagy ötlet lenne, de csak ha bejön.
-
törölt tag
szerintem ez szinkronizációt jelent, tehát a telefonon _is_ jelen lennének az adatok. tehát gondolom van egy host gép, ami a sjaátod, meg van egy telefonod, és ilyen ad-hoc módon még rá tudod tenni más gépekre is, de oda nem másolja fel, csak elérhetővé teszi, amíg a telefon megfelelő közelségben van.
-
plus44
veterán
Na ez nagyon nagy királyság, csak ugye Apple cuccokon belül (ami lehet csak nálam gebasz...nem lenne am. ha lenne pénz Mac-re...)
-
Rickazoid
addikt
Tehát ha jól értem minden, még a beállítások is a telefonon lennének, az otthoni Mac beállításai is. Ésszerű, elég csak egy telefont elhagyni vagy ellopatni és máris lehet mindent elölről kezdeni. De legalább a számítógépek telefonokkal való összemosása nem egy rossz cél, az egységesítésnek ezt a fajtáját én is szívesen látnám máshol is. Persze máshol bajosan lehetne kivitelezni, meg persze nem iszonyú egyszerűsítéssel és korlátozások árán. De ilyenre akár egy cloud megoldást is "ki tudnának találni", azzal tudnák csak igazán irányításuk és befolyásuk alá vonni a felhasználókat. Apple körökben meg garantáltan van mindig gyors és korlátlan net és mobilnet.
-
manchester85
veterán
Az apple általában azzal csinál forradalmat, ahogy kivitelez egy új feature-t. Gondoljunk csak a facetime-ra. Mindenki azzal jött, hogy videóhívás évek óta van, miért kell ezt ekkora találmányként bemutatni. Csak épp abba nem gondolnak bele az emberek, hogy ingyenesen, wifin keresztül működő dolog, nyílt forráskóddal.
-
Tomajdon
aktív tag
azért ezeket ne felejtsük el: [link1] [link2] és ha majd kijön az iphone 5, megint azt fogja mondani mindenki, hogy az iphone forradalmat csinált... Nem vagyok nokia fan sem, meg apple fan sem, csak már idegesít hogy mindent az apple számlájára írnak.
szerk.: nem akarok még véletlenül sem flamewar-t generálni, csak kifejtettem a véleményem.
-
törölt tag
értem én, hogy meg kell lennie a napi iPhone hír számnak, de ezt ne úgy érjük már el, hogy kétszer rakjuk ki ugyanazt
támogatom az ötletet!
-
skajwa
senior tag
Hmm ez is egy módja teljes mac-integrációra való buzdításnak..
-
törölt tag
na, végre egy értelmes ötlet. remélem mások is implementálják majd azért, bár különféle rendszereken nem lesz olyan egyszerű dolog sajnos.
-
geri|
aktív tag
van benne ráció...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- E-roller topik
- Fotók, videók mobillal
- MasterDeeJay: Natív 3Dfx Glide Windows11 alatt Voodoo1 és Voodoo2-vel.
- Milyen széket vegyek?
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Vezetékes FEJhallgatók
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- Eladó Vagy Csere SAMSUNG GALAXY Z FOLD 4
- iPhone 15 Pro MAX 256 Gb vadonatúj állapotban 2027.02.07-ig hazai garanciával
- IPhone 16 Pro max Pitaka és gyári Apple tok
- Land Rover Explore R 4/64GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- IPhone 12 128GB gyári független új programozott akkuval
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi Note 11 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új ASUS VivoBook 15 X1504VA - 15,6"FHD IPS - i5-1335U - 16GB - 512GB - Win11 - 1,5 év gari - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest