Új hozzászólás Aktív témák
-
dugesz77
őstag
Nem ferdítettem semmit,te értetted félre a mondani valómat.
Az iphone 3g-3gs szerintem abszolúlt nem drága telefon a többihez képest.
Ellenben jól tartják az árukat a használt piacon.
A droidos telefonokat nagyobb értékvesztéssel lehet eladni.
Az előfizetést sem értem azzal mi a gondod.Egy havi 5k-s előfizetéssel egy árba van egy normálisabb droid mondjuk htc desire-s és egy 3gs.Felhasználói élményben kb egálba vannak.
Amit meg ha észrevettél volna külön gondolat volt,hogy én iphone-al egy hypephonos vérgazdag ember vagyok.Ők nem a 100k-s droidukkal. -
dugesz77
őstag
Hát azért nézz körbe a használt piacon.
Egy 3G még mindig 40-50 körül megy a 3GS 60-70 között.
Én pl 2 éve vettem a 3G-met 56 k-ért ikon 200-al. 3G is azért lett mert okos telót akartam.Lehetett akkoriban választani HTC Diamond vagy Samu Omnia meg az első Droidos telók közül hasonló árban.Nézz körbe most melyiknek mennyit ér.
Persze már akkor megkaptam,hogy "kékvérű" meg "hypehonos" meg a többi marhaságot. De amikor ők vették a 90-100-ks droidokat mélyen hallgattak.Amiket most jó ha 30-40-ért beszámolnak nekik.
Minden nézőpont kérdése.
A i4 árát viszont még mindig sokkalom előfizetéssel de használtan ügye nem nagyon lehet venni.A 3GS 77k 2 év rablánccal nagyot azon se fogsz bukni ha 2 év múlva el akarod majd adni.
Hidd el, piszkosul tartják az árukat.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Autóhifi
- One mobilszolgáltatások
- A nagy Szóda, Szódakészítés topic - legyen egy kis fröccs is! :-)
- Nintendo Switch
- Fotók, videók mobillal
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Eredeti játékok OFF topik
- További aktív témák...
- Honor 200 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Xiaomi 15 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- újszerű iPhone 15 Pro 128GB black titanium fekete titán független 3 év garancia ajándék tok
- Okostelefonok és eszközök felújítása, akkucsere, törött kijelző csere, ODA-VISSZA FUTÁRRAL IS!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- ALIENWARE Area-51 R6 Threadripper Edition 1920X
- Csere-Beszámítás! Lenovo Ideapad 3 Gamer notebook.I5 10300H / 16GB DDR4 / GTX 1650 / 250SSD +500HDD
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged