- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- One mobilszolgáltatások
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Google Pixel topik
- Nem nyílnak a Foldok?
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
zolee90
csendes tag
iphone on van külön youtube alkalmazás, ezért nem is kell flash a böngészőbe, a másik meg, hogy nem azért nincs flash mert lennének ingyen játékok, hanem azért mert a flash kódolás egy hatalmas biztonsági rés akármilyen rendszeren használod, már évek óta vitatkozik az Adobe és az Apple ezen a flash témán.
-
twine
veterán
"KEdves szerzo nem beszel egy olyan egyszeru problemarol...amikor nem 80 al motorrol esik a telo lapjara...hanem 1.8m rol esik le a telo az elere/sarkara.."
ne mááááááár....melyik műszaki vagy számitástechnikai eszközt ejtheted le "hivatalosan", anélkül hogy baja legyen....(a MIL-STD810F...stb... szabványokat kivéve) Igen létezik szerencse, hogy pont ugy esett, és nem lett baja....De ezt ne hozzuk már elő "problémának"....Annó az "oldschool" világban is voltak 130.000. "+" -os telefonok mégsem vártuk el hogy leejtem nem törik el.....b@zzeg,,,,ne rugaszkodjunk már el ennyire a valóságtól....
Azért mert "sokat" adtál ki érte attól ez még egy telefon maradt, egy használati tárgy....amiknek szokása, ha leejted eltörik....
Hozzáteszem Gorilla Glass üveges készülékem van, de egy árva mukkot nem szólnék ha leejteném és megjelenne a pókháló....Ez egy ilyen sport...
Lassan majd olvasom hogy mi a f@szért égtem halálra mikor fél gurigás Armani öltöny volt rajtam....
.....ha a mondat végi smile-t benéztem volna akkor bocs, ne vedd magadra,,de egyre többször olvasok ilyesmit, és most ragadtam billentyűzetet......... -
j-cool
tag
A 3G és a 2G is számtalanszor esett le 1,8 méterről, mint említettem abszolút karcmentes maradt elől, és picit karcos lett hátul. Nekem szerencsére nem lett energiatakarékos pókhálós képernyővédőm
A 4-est meg nemigazán szeretném ilyen helyzetben kipróbálni. (mondjuk egyik telefonomat sem akartam mégis megtörtént)
-
ló úr
őstag
Browserben nekem sem ment a youtube,míg operát vagy a gyári google-set használtam. Ezzel megy az is,ha meg más oldalon van vmi flash videó akkor kis ablakban oldalt megjeleníti,rákell csak bökni,bepuffereli és már játssza is szaggatás mentesen.Ugyanúgy meg tudod vele állítani,meg ilyenek,asszem tekerni nem sikerült vele,de lehet csak én voltam a béndzsa
-
davep
tag
Mert akkor megjelennek az ingyenes flash-játékok és lőttek az alkalmazásboltoknak és mint tudjuk bizony abban van a nem kevés pénz.
Amúgy az nem az üveggyártás folyamata, hanem a tesztelése.vittuka: ne keverjük a dolgokat az ARM11 egy termék család aminek a tagjai az ARMv6 architektúrára épülnek, a Cortex-A8 mégpedig ARMv7 architektúrával készült és a Cortex-A termékcsalád tagja.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ALIENWARE Area-51 R6 Threadripper Edition 1920X
- Honor Magic 5 Lite, 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo LEGION Pro 5 / Pro 7, Lenovo Yoga Pro gépek (RTX 4060 / 4070 / 4080 / 4090)
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G3 - i7-6GEN I 16GB I 256GB SSD I RadeonI 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- ÚJ Microsoft Surface Laptop 7 13.8" 2K - 120Hz Érintő - Snapdragon X Elite - 16GB - 512GB -2 év gari
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest