- Fotók, videók mobillal
- A Honor 400-ak is beszállnak a számháborúba
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Újabb koreai forrás ír Exynosra épülő Galaxy Z Flip7-ről
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Motorola Edge 40 neo - színre és formára
-
Mobilarena
Apple iPhone 11 Téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zanik
addikt
válasz
#78791680 #148 üzenetére
Nézd, én épp a minap beszélgettem a sógorommal, akinek OnePlus 7-e van (azért vette, mert én azt ajánlottam neki, sőt én rendeltem meg neki), hogy miért használok még mindig iPhone-t, miért nem veszek egy android-os csúcskategóriás készüléket.
Megmondtam neki, hogy hiába gyönyörű a OnePlus kijelzője, hiába működik flottul az OxygenOS, egész egyszerűen számomra az iOS olyan kényelmes és megszokott rendszer, amiért még a jobb hardverspecifikációk miatt sem váltanék androidra egyelőre(!).
Dobhatnám ki a Watch-om (amit imádok), és az iPad-em sem tudnám használni rendszerben (megvett szoftverek, iMessage). Pláne, hogy a páromnak is iPhone-ja van.
Ugyanakkor én is látom a problémákat az iPhone-okkal. És igen, zavarnak is a hiányosságok. Hogy lehetne jobb ez, lehetne jobb az. De még mindig egy relatív jó és megbízható készüléket kapok így is, ami kiszolgálja az igényeimet.
És közben persze látom a jobbnál jobb android-os telefonokat. Csúcskategóriásokat és belépő modelleket is. Megnézem, megnyomkodom őket, és sokszor elismerően csettintek. És tökre értem ki-miért vette/használja azt, amit. Mert neki valamiért az tetszett. Annak volt akkora aksija, kijelzője, kamerája, tárhelye, árcédulája, stb.-stb. Mert úgy érzem, hogy nincs jogom bárkit is bírálni azért, mert más telefont használ mint én.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Bivalyerős lett, felkerült rá az ultraszéles kamera, olcsóbban indít, mint elődje és hoz pár új trükköt a szoftvere– Apple berkekben az Xr folyatása lehet az etalon, Android fronton azonban erős a konkurencia.
- Samsung Galaxy S21 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S24 Ultra 12/512gb - Makulátlan, garanciális, akár beszámítással
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Üzleti Fujitsu Lifebook u7510 15,6" FHD IPS 2021/08. havi gyártás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest