- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Telekom mobilszolgáltatások
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
erdoke
titán
Kaptam egy emailt ismerőstől, ami a G+-ból jött. Valami tartalmat osztanak meg velem. Ha rákattintok, tag leszek?
Tudom magam egyszerűen törölni?
-
erdoke
titán
válasz
#16820480 #50 üzenetére
Mi közöm van hozzá, hogy a droidos tabletekre elérhető 8 appból egyik se jó minőségű FB kliens.
Szerintem nem kellene egy LinkedIn-t összemosni a Guglival, de hagyjuk. Én nem csípem, és igyekszek nem használni a cuccaikat. Mivel a legtöbb termékük könnyedén nélkülözhető, nem esik nehezemre.(#55) Mr.Csizmás
Telefonoknál is hátrnyban van az iOS-hez képest, akár a mennyiséget, akár a minőséget nézzük. Tableteknél csak vagy két nagyságrenddel nagyobb a különbség. -
erdoke
titán
válasz
Mr.Csizmás #42 üzenetére
Nyilván nem vagyok tag, de olyan emberektől olvastam róla, akiknek általában elhiszem, amit írnak (pl. TechCrunch editorial).
-
erdoke
titán
válasz
#16820480 #37 üzenetére
Tucatnyi FB app van iPad-re, némelyik azért elég jó. A hivatalost szándékosan csúsztatják már jó ideje, most biztosan begyorsul a dolog.
Nem mintha hiányozna...
"nem kell egy tök idegen cég tök idegen szolgáltatására regisztrálni"
Jelen esetben jobban megbíznék egy új cégben, ami a hagyományos reklámra épít, mint egy olyanban, aminek az elsődleges célja az egésszel, hogy a meglévő üzleteihez megszerezze az általa eddig még nem ismert személyes információimat... A Google kizárólag az adataim adásvételéből él, ezt nem szabad elfelejteni. Minden szolgáltatása ezen tény körül forog. Lásd, ahogy kinelentették, hogy kvázi leszarják, mi lesz az Android OEM-ekkel a szabadalom háborúban, amíg napi 550 ezerrel bővül az aktivált Google rabok tábora.#40 debrejo
"A körös megoldás szerintem ezerszer jobb mint a mostani fb-n az ismerősök szelektálása.Ja, főleg ha a tudtodon kívül tagja vagy a Kretén Pedofilok, vagy a Vérgőzös Terroristák körének is...
-
erdoke
titán
Az egyetlen dolog, ami nem egyszerű Facebook-on, az az ismerősök szelektálása, tehát hogy egyszerűen lehessen csak néhánynak kitenni/küldeni valami infót. Azonban semmiképpen nem olyan formában képzelném el, ahol bekerülnék x csoportba, és fogalmam se lenne róla.
Ezen lehet változtatni a FB oldalán, piaci résnek meg kevésnek tűnik. A Zynga játékok háborúja meg szimplán LOL. -
erdoke
titán
Én egyetértek a LinkedIn vezetőjével: Kinek van még egy negyedikre is ideje? Ráadásul maga az ötlet, hogy bármilyen körnek a tagja legyek, amiről nem is tudok, totál unszimpatikus. Valakinek biztosan jó, pl. a guglinak...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 14 Pro, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! R5 5600X / RTX 3080 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Playstation 5 Slim Digital edition! OLVASS!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest